Muscelul Câmpulung, echipa cu cea mai bună defensivă din țară. Liderul Seriei a III-a deține cifre interesante în acest start de sezon

Marius ANGHEL 29 Oct. 2015, 11:01 Stiri

Doar două goluri – atât a primit liderul Seriei e III-a din Liga 3, CN Dinicu Golescu Câmpulung, în primele nouă etape disputate în campionat! Unul acasă, cu Urban Titu în chiar prima etapă, celălalt în deplasare la Podari; ambele partide fiind câștigate la limită (scor 2-1).

Cu o apărare standard, bine organizată, cu un portar sigur în intervenții și apoi cu sprijinul jucătorilor de la mijloc și chiar din atac, Muscelul Câmpulung a găsit, se pare, „antidotul” – stopând orice încercare a adversarului de a marca. Pe de altă parte, cel puțin pe teren propriu, dorința de a nu primi gol anulează involuntar atacul și astfel s-a ajuns în situația în care suporterii musceleni să fie privați de bucuria golului înscris!

Dealtfel, statistica ne arată câteva lucruri interesante ale echipei, în acest debut de sezon:

 

  • Lideri în Seria a III-a, muscelenii au marcat numai trei goluri pe teren propriu în cinci meciuri disputate (2-1 cu Urban Titu și 1-0 cu Sporting Roșiori). În ambele partide, golurile victoriei s-au marcat în prelungiri!
  • 0-0 a fost rezultatul ultimelor trei meciuri jucate de câmpulungeni în fața propriilor spectatori: cu CS Afumați, Inter Olt Slatina și FC Aninoasa.
  • În deplasare, în schimb, echipa pregătită de Ovidiu Tică are o linie de clasament de invidiat: 4 meciuri, 4 victorii, golaveraj 10-1!
  • Muscelul Câmpulung are marcatori din toate compartimentele! Golgheter este atacantul Ovidiu Stan (4 goluri), urmat de fundașul George Cotică și mijlocașul Cosmin Miloși (câte 3 reușite);
  • Pentru echipa din Câmpulung înscriu chiar și juniorii: Alecsandru Haidău și Dorinel Oancea regăsindu-se și ei printre marcatori.
  • Muscelul Câmpulung, împreună cu Juventus București și Delta Dobrogea Tulcea sunt singurele echipe din primele trei ligi, fără înfrângere în acest sezon.

Articol scris de Bogdan BURHAN (Sport în Muscel)

Marius ANGHEL 29 Oct. 2015, 11:01 Stiri
Pe aceeași temă