Mateuț, favorit să preia liderul seriei a III-a din eșalonul terț!

Mihai Andries 22 Sep. 2013, 19:47 Stiri
Mateuț, favorit să preia** liderul seriei a III-a din eșalonul terț!

Promovarea lui Flavius Stoican la prima echipă a lui Dinamo, după plecarea lui Gigi Mulțescu, a lăsat satelitul dinamoviștilor fără principal. După un start bun în noul sezon, Dinamo II se află pe primul loc în seria a III-a a Ligii a III-a, după trei victorii și un egal.

Pentru ocuparea băncii de principal al satelitului se poartă discuții în acest moment cu Dorin Mateuț. Fosta glorie a lui Dinamo se va întâlni luni cu oamenii din conducerea clubului pentru a pune la punct ultimele detalii ale înțlegerii. Dacă cele două părți vor ajunge la un acord, Mateuț va fi noul antrenor al lui Dinamo 2.

„Vom găsi niște soluții ca cei doi (nr. red. Mateuț și Augustin) să fie utili clubului, iar aportul lor pe măsură. Luni vom purta discuțiile finale, dar le voi găsi un loc la Dinamo”, declara ieri Constantin Anghelache.

Egali cu Clinceniul, în ultima rundă

Ultimul meci al lui Stoican pe banca satelitului a fost un egal cu Inter Clinceni, scor 1-1. Conduși cu 1-0 după reușita lui Cr. Mihai, tinerii jucători ai lui Dinamo II au egalat prin Buia, care a transformat un penalty în minutul 44.

Iată și formula utilizată de Flavius Stoican în acest meci: Samoilă – Cazacu, Nedelcearu, Mardare, A. Radu – Tudorache (76 Stănici), Tătar, Jugaru, Al. Stan (89 Gabor) – Stavilă (61 R. Radu), Buia (90+1 Vartanian). Rezerve nefolosite: Muțiu – Crăciun
 

Mihai Andries 22 Sep. 2013, 19:47 Stiri
Pe aceeași temă