Mama Mia cât chin!

07 Nov. 2011, 14:12 Stiri

FC Hunedoara a obținut doar un punct din meciul cu ultima clasată în C5, echipa comunei timișene Becicherecu Mic. Unul dintre tușieri a „băgat” mingea în poartă pentru gazde.

FC Hunedoara a făcut o nouă demonstrație de neputință. Elevii lui Aurel Șunda s-au împiedicat, din nou, pe teren propriu nereușind să treacă de una dintre codașele clasamentului, Nova Mama Mia Becicherecu Mic, locul 15, penultimul!

Mai precis, „alb-albaștrii” au continuat sâmbătă ceea ce începuseră în urmă cu o săptâmână la Petroșani, unde au fost învinși (scor 0-2 n.r.) de Jiul într-un meci în care au trimis doar un singur șut pe poartă!

Nici în fața propriilor suporteri, nu foarte mulți la număr, dar plictisiți la maximum de derularea meciului, hunedorenii nu l-au deranjat prea des pe portarul bănățenilor, Culda. Cu atacanți doar pe foaia de joc, gazdele au expediat doar două șuturi și jumătate pe spațiul porții în 90+4 minute. (Faceți voi media!). Am spus jumătate de șut pentru că execuția cu care Șandor a fost creditat cu golul care a deschis scorul a fost o centrare…

Faza care a mișcat pentru prima dată tabela de marcaj s-a petrecut în minutul 12. Atunci, asistentul numărul doi, Cristian Radu, din Anina, a fost singurul din tot stadionul care l-a văzut pe Culda că ar fi pășit în spate, în poartă, cu tot cu mingea centrată de pe stânga de Șandor.
22 de minute mai târziu, același tușier a scos din aceeași poartă mingea trimisă cu capul din plonjon din careul mic de Cuciula pe motiv de ofsaid (34′). Scor la pauză, 1-0!

Despre promovare, numai de bine…

Al doilea șut pe poartă al amfitrionilor a fost cel expediat de Paul Păcurar în debutul reprizei secunde, însă prea slab și previzibil pentru a-l pune în dificultate pe Culda (53′).

„Băieții cu pizza” din Becicherecu Mic și-au arătat colții după o oră de joc. Situwe (60′) și Bîldea (66′) au creat degringoladă în careul lui Ilie. Însă lovitura a fost dată de rezerva Ungureanu care a restabilit egalitatea și, totodată, rezultatul final cu latul din centrul careului mare la capătul unei faze în care împreună cu Bîldea le-au pasat pe gazde în propria suprafață de pedeapsă (78′).

Acesta a fost scenariul după care FC Hunedoara a mai cedat încă două puncte pe teren propriu și a coborât până pe locul 8, la 5 puncte, în urma liderului ACS Recaș… Cât depre promovare mai vorbim la anul… Poate…

FC Hunedoara 1 (1)
A. Ilie – Samoilă (63′ Kelemen), Al. Crețu, Cuciula, M. Șandor (cpt.) – P. Păcurar (75′ Moroșan), Dimcea, L. Todea, Trășcan – Fl. Negru (55′ Magdaș), Șandru (76′ Benea).
Antrenor: Aurel Șunda

Nova Becicherecu Mic 1 (0)
Culda – Ștefanovici, Situwe (cpt.), Hecsko, Anițoiu – Radu, Buda (83′ Hodiș), Luță, Feraru (46′, Centea) – Bâldea, Bogdan (23, Ungureanu) .
Antrenor: Sorin Bălu

Au marcat: Șandor (12′)/Ungureanu (78′).

Arbitru: Constantin Stamatoiu (Moldova Nouă). Asistenți: Cosmin Paraschivescu (Caransebeș) și Cristian Radu (Anina).
Stadion „Michael Klein”. Spectatori: 250.

articol și foto de Sami Tamaș

07 Nov. 2011, 14:12 Stiri
Pe aceeași temă