Lugojul s-a despărțit de Cosmin Stan! Steop preia frâiele „vulturilor”

Marius ANGHEL 06 Nov. 2012, 13:40 Stiri
Lugojul s-a despărțit de Cosmin Stan!** Steop preia frâiele

Conducerea de pe „Tineretului” nu a mai avut răbdare cu antrenorul care a readus Lugojul în competițiile FRF, Cosmin Stan. În locul acestuia a fost instalat Remus Steop (foto), fostul tehnician al Hunedoarei. Vulturii ocupă locul 10 în C4 cu doar opt puncte adunate în opt jocuri.

Rezultatele din ultima perioadă au fost motive suficiente pentru conducerea clubului timișean de a se despărți de Cosmin Stan. Antrenorul rămâne însă cu multe merite în formarea actualei trupe, pentru care a contribuit și din teren la promovare. Tehnicianul nu a putut fi contactat telefonic pentru a oferi detalii despre despărțire în timp ce conducerea a anunțat ieri, prin vocea președintelui Marius Maier, că aceasta s-a produs de comun acord.

Noul antrenor al „vulturilor” e deja stabilit, astăzi Remus Steop urmând să stabilească ultimele detalii în înțelegerea cu noul său club. „Da, am fost contactat, am o întâlnire la ora 14 cu reprezentanții clubului. Vin după o experiență la Hunedoara, cu 17 etape de rezultate bune”, ne-a spus Steop.

Tehnicianul timișorean s-a despărțit de hunedoreni în vară după ce aceștia au fuzionat cu CFR Simeria. Cea mai notabilă performanță a acestuia ca principal e promovarea cu Fortuna Covaci pe scena Ligii a II-a. „Cred că lotul este peste valoarea locului ocupat. I-am urmărit în câteva jocuri, în vară au făcut o partidă bună cu ACS. Cosmin a făcut lucruri bune aici. Sunt mai mulți factori care au dus la această situație. E o turnură pe care nu vreau să o comentez. Eu voi evalua lotul, viitorul va decide asupra unor lucruri. Deocamdată voi continua campionatul cu jucătorii disponibili, e prematur să vorbim de transferuri. Cunosc câțiva jucători din actualul lot”, a explicat Remus Steop.

Acesta îl va avea sub comandă printre alții și pe fiul său, Bogdan, alături de care a mai lucrat la fostele echipe.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Marius ANGHEL 06 Nov. 2012, 13:40 Stiri
Pe aceeași temă