La pământ! FC Hunedoara a pierdut la Pâncota și promovarea e din ce în ce mai departe

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 10 May. 2013, 20:52 Actualizat: 10 May. 2013, 20:53 Stiri
La pământ! FC Hunedoara  a pierdut la Pâncota și promovarea e din ce în ce mai departe

După un sezon pe care l-a dominat în proporție de peste 80 la sută, hunedorenii au ajuns să fie condiționați să nu piardă ciocnirea de la Pîncota, pe care Șoimii au abordat-o cu ambiție maximă. Ritmul a depășit mult ce se întâmplă în mod obișnuit pe arenele din eșalonul terț.

După un sfert de oră de tatonare încordată, Bebe Mitu l-a încercat pe Dragotă din colțul stâng al suprafeței de pedeapsă, însă goalkeeperul a reținut. Cinci minute mai târziu, Bulzan l-a imitat, dar din colțul drept, Dragotă respingând în corner. De acolo, mingea a ajuns în careul mic, de unde reluarea lui Lengyel a fost blocată de de un fundaș.

Răspunsul alb-albaștrilor, însoțiți la Pîncota de o galerie formată din vreo 50 de oameni, a venit de la R. Cristian, șut cu efect de la 20 de metri, la care Irimia a fost vigilent și a scos de lângă bară.

S-a intrat cu scor alb la pauză, iar actul secund a început cu o ocazie mare a lui Radu, imprecis deși era în poziție de unu la unu cu Irimia. Hunedoara a căutat să accelereze, dar Pîncota s-a ținut bine. Și, în minutul 74, arădenii au lovit decisiv, prin reușita lui Alin Mihai, care a înțepat letal după ce s-a infitrat viclean în defensiva hunedoreană, 1-0.

Vizitatorii nu s-au predat, iar la trei minute după ce au încasat golul, Radu a ratat o șansă rarisimă, reluarea sa din preajma suprafeței de poartă trecând la o palmă de colțul lung.

Ultimele secvențe i-au surprins pe hunedoreni într-o alergare disperată după golul care n-ar fi făcut ca promovarea să nu mai fie la mâna lor. N-a fost să fie, Olimpia Satu Mare poate zâmbi, iar Pîncota rămâne cu amintirea unui meci memorabil.

Pîncota: Irimia – Vițu, Lung, Lengyel, Filaret (85 Huțanu) – Bulzan (73 Copil), Pavel, Suciu (90 Leucuța), Mitu (62 Uibariu) – Burian, Mihai

Hunedoara: Dragotă – Vîrtan, Ambruș, Cuciula, Roiu – Cristian (80 Lintaru), Vișan, Vaida, Pepenar (70 Trășcan) – Radu, Nicula (53 Făgărășanu).

Arbitri: Dorian Micloșină – Silviu Haramuz, Răzvan Nistoran (toți Caraș Severin). Observatori: Adrian Cocoș (Reșița), Mircea Ciglenean (Cluj)

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 10 May. 2013, 20:52 Actualizat: 10 May. 2013, 20:53 Stiri
Pe aceeași temă