La AFC Filipeștii de Pădure se conjugă verbul „a fugi”

30 Jun. 2012, 10:56 Stiri
La AFC Filipeștii de Pădure se conjugă verbul

Nu era deloc greu de intuit faptul ca la echipa de fotbal AFC Filipestii de Padure va urma o perioada in care jucatorii vor da bir cu fugitii, din moment ce restantele salariale sunt la ordinea zilei. Dupa plecarea lui Vasile Micu, alti jucatori care au fost titulari in sezonul trecut si-au anuntat intentia de a parasi gruparea din Filipesti.

Va fi interesant de urmarit cine va mai ramane la echipa „lui Morarescu” in aceasta vara, mai ales ca exista deja zvonuri ca echipa se va desfiinta. Oricum, nu ar fi pentru prima data cand s-ar lua o astfel de decizie.

Micu s-a transferat la Boldești

Conducerea formatiei Petrolistul Boldesti pregateste inca de pe acum noul sezon de Liga A Prahova, in care obiectivul enuntat de antrenorul Marian Ilie este promovarea in esalonul al treilea al fotbalului de la noi din tara. Astfel, aceasta a reusit sa-l convinga pe mijlocasul defensiv Vasile Micu sa imbrace tricoul echipei din Boldesti, dupa ce in aceasta vara si-a incheiat socotelile cu gruparea de Liga a III-a AFC Filipestii de Padure.

Ilie ne-a mai spus ca este aproape sa-l aduca la echipa si pe fundasul central Ionut Ionescu, tot de la Filipesti. „Doresc sa transfer cate un jucator pe fiecare post, pentru a crea o grupare competitiva capabila sa se bata la titlul de campioana pe judet”, ne-a declarat antrenorul gruparii din Boldesti.

Sursa: Ziarul Prahova

30 Jun. 2012, 10:56 Stiri
Pe aceeași temă