Jiul, la prima înfrângere din retur! „Ne-au omorât arbitrii”

02 Apr. 2012, 12:32 Stiri
Jiul, la prima înfrângere din retur!**

Jiul Petroșani a pierdut, neașteptat, scor 1-3, la Millenium Giarmata, după un meci tensionat, în care patronul Alin Simota a cerut socoteală arbitrilor.
O înfrângere venită într-un moment în care echipa lui Marin Tudorache era pe val și părea că nu va avea adversar în cursa pentru primul loc.

Socotelile jiuliștilor au fost date peste cap de o echipă mai modestă, dar poate mai ambițioasă. Tunurile echipei din Vale s-au îndreptat asupra arbitrilor, cărora patronul Alin Simota le-a cerut socoteală chiar la pauza meciului. „Ne-au omorât arbitrii”, au exclamat jiuliștii.

Jiuliștii au deschis primii scorul prin Hardău, dar gazdele au întors rezultatul în favoarea lor și cu „ajutorul arbitrajului”, după spusele grupării din Vale.

Marin Tudorache a trimis pe teren următoarea formulă de joc: Hotoboc- Cruceru, Matei, Drăghici, Bertea, Filipescu, Toc, Drida, Hardău, Filipescu, Deaconescu.

FC Hunedoara este singura care a salvat onoarea echipelor din județul hunedorean prin victoria obținută cu scorul de 1-0, în fața celor de la Gloria Arad, în timp ce CFR Simeria a pierdut cu scorul de 2-1 în fața liderului C5, Recaș. Hunedoara se află la 3 puncte de lider, iar Jiul s-a distanțat, din nou, la 7 puncte,

Jiul II apasă pe accelerație

Jiul II, trupa pregătită de Daniel Huza face și tace în Liga a IV-a, acolo unde petroșenenii au învins cu scorul de 2-1 pe mai experimentata echipă, Minerul Uricani. Și CS Vulcan a revenit la viață și a învins cu scorul de 1-0 pe Șoimul Băița. Vulcanul rămâne lider după această etapă, dar Jiul II este la doar două puncte în spate.

Articol scris de Loredana Juglea

02 Apr. 2012, 12:32 Stiri
Pe aceeași temă