Jiul e stăpână pe bază până în 2014: „Primăria ne-a dat 10.000 de lei într-un an”

01 Jul. 2012, 21:22 Stiri
Jiul e stăpână pe bază până în 2014:** „Primăria ne-a dat 10.000 de lei într-un an

Oficialii echipei Jiul Petroșani spun că Primăria le-a închiriat baza până în anul 2014 când contractul cu Primăria Petroșani expiră. Până atunci pe baza sportivă de la Jiul e nevoie de accept din partea patronului. Astfel că oficialii au reacționat după ce cei de la Universitatea Petroșani au afirmat că nu au fost lăsați să joace pe baza sportivă a „minerilor”.

„Dar pe noi ne lasă cineva să jucăm pe baza celor de la Universitatea. Nici măcar nu ne-au anunțat din timp așa cum se face. Noi ne-am apucat de unele lucrări la terenuri, am pus îngrășământ pe iarbă nu se mai putea juca. Ne-a deranjat mult că au spus că noi nu avem dreptul asupra bazei. Atâta timp cât patronul Alin Simota bagă lunar sute de milioane de lei, normal că noi răspundem. Baza ne este concesionată până în anul 2014. Primăria a dat într-un an de zile 10.000 de lei care s-au împărțit cu Universitatea Petroșani și Școala PRO Fotbal. Nu poate să facă fiecare ce vrea”, a declarat George Boboc, care a fost investit în funcția de președinte la Jiul.

„Vrem să mai scăpăm de unii jucători”

Noul președinte spune că în noul sezon competițional Jiul are un obiectiv foarte clar și anume promovarea în liga secundă. Chiar dacă jucătorii s-au plâns de faptul că nu și-au mai luat salariile de două luni, oficialul îi calmează.

„Toți vorbesc numai de bani, dar de faptul că au uitat să-și facă treaba la echipă nu mai spun nimic. Oricum vrem să mai scăpăm de vreo 4-5 jucători și să aducem alții în locul lor”, spune George Boboc.

Jiul se reunește, luni 2 iulie sub comanda acelorași antrenori: Toni Sedecaru, Damian Militaru și Sorin Ghițan. „Punem în continuare accent pe jucătorii tineri pentru că avem juniori cu care ne mândrim. Marius Mareș sau Vlad Tudorache sunt câțiva dintre juniorii care cochetează deja cu loturile naționale”, a conchis oficialul.

Articol scris de Loredana JUGLEA

01 Jul. 2012, 21:22 Stiri
Pe aceeași temă