În sfârșit, victorie pentru CFR Simeria!

25 Apr. 2012, 13:06 Stiri

„Feroviarii” au câștigat primul meci pe teren propriu în retur, scor 2-1, cu Millenium Giarmata, în etapa a XXIII-a, intermediară.

„Feroviarii” au obținut victoria cu emoții. Condusă la pauză cu golul marcat de Ionaș în ultimul minut de joc al primei reprize – șut din 10 metri, Simeria a întors tabela în repriza a doua.

Dosan, cu capul, a restabilit egalitatea (65) iar Dan Suciu a stabilit scorul final (70).
Oaspeții au irosit un penalty: Dragotă a respins șutul lui Leucă (68)!

Este a doua victorie a CFR-ului în acest an. Prima a obținut-o în chiar etapa inaugurală a returului, în deplasare, scor 1-0, la FC Școlar Reșița. Între cele două succese trupa lui Marius Opric a strâns cinci meciuri fără victorie: 4 rezultate de egalitate și o înfrângere.
În precedentele 3 meciuri de pe teren propriu Simeria a remizat cu același scor, 2-2, pe rând cu CF Bihorul Beiuș, FC Timișoara II și FC Hunedoara.

CFR Simeria 2 (0)
Dragotă – Vîrtan, A. Stroia, Dosan, Ungureanu (57 D. Dăscălescu) – Găceanu – Lintaru (74 Nicula), Pepenar, Vișan (cpt.), Făgărășanu (90 Chelariu) – Suciu (72 Șoit).
Antrenor: Marius Opric

Millenium Giarmata 1 (1)
Narița – M. Toma, A. Toma, Dancia, Leucă (68 Domșa) – Gîrba, Bungău (92 Oneț), Mihălceanu (74 Gideon), Rosenblum (85 Stratulat) – Corlățeanu (cpt.), Ionaș.
Antrenor: Călin Cojocaru

Au marcat: Dosan (65), Suciu (70) / Ionaș (45)

Arbitru: Daniel Dumuță. Asistenți: Radu Pascu, Sergiu Albu – toți din Oradea.
Stadion: „CFR”. Spectatori: 100.

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Traian Manu (Glasul Hunedoarei)

25 Apr. 2012, 13:06 Stiri
Pe aceeași temă