Gloria Buzău atacă promovarea cu „Gladiatorul” și „Spartacus”

Marius ANGHEL 03 Apr. 2013, 10:13 Stiri
Gloria Buzău atacă promovarea** cu

Un meci cât un campionat. Asta se poate spune despre duelul dintre Gloria Buzău și revelația acestei ediții, Viitorul Axintele, care conduce în clasamentul seriei a II-a și este aproape să dea marea lovitură: promovarea în eșalonul secund. Acolo unde bineînțeles vrea să revină după un sezon și gruparea buzoiană, aflată la doar trei puncte distanță de lider.

Astfel, confruntarea ce va avea loc vineri, pe terenul ialomițenilor, se anunță a fi una pe viață și moarte, urmând să decidă echipa care va obține viza pentru Liga a II-a. Cum Gloria Buzău nu concepe să rateze obiectivul, pe lângă antrenamente și discuții, antrenorul Marian Roșu încearcă să își motiveze jucătorii și altfel.M ai exact, înaintea partidei, vor viziona un DVD care conține cele mai importante secvențe din cunoscutele filme istorice precum ,,Gladiatorul”, ,,Spartacus”, ,,300″, dar și unele din sport.

,,Prin vizionarea unor astfel de filmulețe mi-aș dori ca băieții să înțeleagă anumite lucruri, în special legate de viața cotidiană și fotbal. Sunt niște secvențe luate din anumite filme, unele despre războaie, iar altele din sport, așa cum a făcut și Reghecampf, încercând să le transmită jucătorilor o anumită stare de spirit înainte de meciuri. Sper ca prin aceste filmulețe să-i capacitez la maximum pe elevii mei pentru a face față cu brio partidelor pentru a ne putea îndeplini obiectivul propus”, ne-a declarat tehnicianul Gloriei Buzău, Marian Roșu.

Derby-ul Seriei a II-a, le va aduce față în față pe ocupantele primelor două locuri, Viitorul Axintele și Gloria Buzău, acesta urmând a se disputa vineri cu începere de la ora 17.00.

Articol și foto de Adi SOARE

Marius ANGHEL 03 Apr. 2013, 10:13 Stiri
Pe aceeași temă