DOWNLOAD FAN ZONE

31 Jan. 2008, 18:43 Multimedia

www.liga2.ro deschide o nouă secțiune. Am ținut seama de solicitările mai multor cititori și vă oferim pe această cale posibilitatea de a descărca pe calculatorul personal fotografii, wallpapere, filme, clipuri și alte materiale multimedia. Dacă doriți ceva în mod special lăsați un mesaj la comentarii și în măsura posibilităților vom încerca să vă satisfacem cererile.

                                                                 

               

                                                                                               

                                                             UNIREA ALBA IULIA

 

                                                                                                           Walpaper 1024 X 768

 

 

Gheorghe Teodor GROZAV – Unirea Alba Iulia

 

Atacantul a deschis scorul în partida cu Universitatea Cluj, din etapa 23, însă echipa sa nu a reușit să se impună, irosind două puncte extrem de prețioase în lupta pentru promovare

 

Wallpaper 1024 X 768

 

 

 

Paulinho – Progresul București

 

Unul dintre oamenii de bază ai bancarilor n turul campionatului care, alături de antrenorul Marius Șumudică, a trecut cu arme și bagaje în tabăra adversarilor direcți în lupta pentru promovare, FC Ploiești.

 

Wallpaper 1024 X 768

 

 

Dorinel Munteanu – Universitatea Cluj

 

Conducerea "șepcilor roșii" negociază în aceste zile revenirea fostului tehnician și jucător la cârma echipei clujene. Dacă tratativele se vor încheia cu un nou contract, vor urma noi negocieri între Munteanu și suporterii dezamăgiți de faptul că Dorinel a ales să "dezerteze" la jumătatea turului în favoarea Stelei.

 

Wallpaper 1024 X 768

 

Liviu Mihai II – FC Ploiești

 

Autorul unicului gol al partidei din Cotroceni dintre Progresul și FC Ploiești nu a "dansat decât o vară". În mod ironic, de serviciile jucătorul împrumutat de la Farul s-a dispensat, în pauza competițională, chiar antrenorul de atunci al Progresului, ajuns între timp la Ploiești, Marius Șumudică.

 

Wallpaper 1024 X 768

 

Radu Ionuț Miron – Ceahlăul Piatra Neamț

 

Orice se poate spune despre liderul Seriei I, dar nu că nu se preocupă de viitor. În turul acestui campionat, Ceahlăul Piatra Neamț  a propus mai mulți tineri jucători de perspectivă. www.liga2.ro vă oferă un wallpaper cu unul dintre aceștia, mijlocașul de 19 ani Ionuț Radu Miron, autorul golului victoriei pentru nemțeni în partida de la Ploiești cu Petrolul.

 

Wallpaper 1024 X 768

 

 

Gueye Mansour – jucătorul turului în Liga 2

În ancheta "Cel mai bun jucător din Liga 2", fotbalistul din Senegal a primit cele mai multe voturi. Returul nu îl va mai găsi la echipa pentru care a evoluat în prima parte a campionatului. www.liga2.ro oferă fanilor din Buftea, dar nu numai, o amintire a apariției meteorice a atacantului în eșalonul secund.

 

Wallpaper 1024 X 768

  

 

Valeriu Răchită – antrenorul turului în Liga 2

 

În urma opțiunilor exprimate în ancheta "Cel mai bun antrenor ", Vivi Răchită a obținut cele mai multe voturi. www.liga2.ro vă oferă o imagine de colecție, cu tehnicanul care a pregătit formația FC Ploiești în prima parte a campionatului, de la meciul său de retragere din activitatea de fotbalist, din august 2005.

 

Wallpaper 1024X768

 

 

 

 

Marșul suporterilor Universității Cluj

 

 

Wallpaper 1024X768

 

VIDEO MONTAJ format flv (22.6MB)

 

 

 

 

31 Jan. 2008, 18:43 Multimedia
Pe aceeași temă