Gata să declanșeze „viroza verde” „Obiectivul? Locurile 1-6”

13 Jan. 2012, 21:29 Stiri
Gata să declanșeze

Aflați pe locul 9 în clasament la sfârșitul turului, „virușii” s-au reunit miercuri și au început serios pregătirile pentru retur.

Antrenorul Sănătății, Marius Semeniuc, e încrezător în capacitatea echipei sale de a juca mai bine în retur și își propune un obiectiv îndrăzneț.

„Obiectivul echipei este salvarea de la retrogradare, dar ca obiectiv personal îmi propun să ne clasăm pe unul din locurile 1-6. Se poate, trebuie doar să ne concentrăm”, spune antrenorul de 28 de ani.

Și-au fixat amicalele și cantonamentul

Până la reunire, cei de la Sănătatea Cluj nu au pierdut timpul și și-au stabilit punct cu punct campania de iarnă.

„Vom juca două amicale cu Unirea Dej în 21 și 28 ianuarie, două cu Unirea Alba Iulia în 7 și 13 februarie și probabil unul cu Zalăul, în 18. Eu mi-aș dori și un amical cu o echipă de prima ligă, anul trecut am jucat cu Târgu Mureș, să vedem dacă reușim. În cantonament vom merge la Felix, din 7 până în 13 februarie”
, punctează Semeniuc.

Fără schimbări în lot

În altă ordine de idei, jucătorii prezenți la reunire au fost aceiași cu care echipa a terminat turul. Tehnicianul clujean speră la noi achiziții, dar spune, totodată, că e mulțumit cu lotul actual.

„Vom mai avea câțiva jucători în probe, dar cred că avem un lot bun, cu care ne putem atinge obiectivele”, încheie antrenorul Sănătății.

articol scris de Mihai Cinpoeru

13 Jan. 2012, 21:29 Stiri
Pe aceeași temă