Fotbalist și oficial! George Țucudean ajută Sebișul în lupta pentru promovare

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 Dec. 2013, 14:23 Actualizat: 09 Dec. 2013, 14:46 Stiri
Fotbalist și oficial!  George Țucudean ajută Sebișul în lupta pentru promovare

Prietenia dintre primarul Gheorghe Feieș și familia Țucudean s-a concretizat ieri printr-o mutare care bucură iubitorii fotbalului din Țara Zărandului.

„Începând de astăzi, valorosul fotbalist George Țucudean face parte din Consiliul de coordonare și conducere al ACS Național Sebiș. Gestul de a accepta această provocare este determinat de prietenia dintre mine și tatăl său, dar și cu bunicul lui George și ne onorează foarte mult. Experiența și seriozitatea lui ca sportiv cu adevărat profesionist va ajuta și motiva fotbaliștii noștri în lupta grea pentru promovarea în Liga a doua.” a declarat fericit domnul Gheorghe Feieș, președintele de onoare al Național Sebiș.

„Pe lângă întărirea lotului de fotbaliști este necesară și o întărire a consiliului de conducere și coordonare pentru a garanta toate condițiile pentru atingerea performanței pe care ne-o dorim la sfârșitul acestui an competițional. Vrem să fim pregătiți din toate punctele de vedere acum când suntem mai aproape ca oricând de o performanță imensă.” a mai punctat domnul Gheorghe Feieș pentru Sport Arad.

Național Sebiș a încheiat anul în Liga a III-a pe locul I al Seriei a V-a. Arădenii au acumulat 29 de puncte după 14 meciuri disputate, cu două mai multe față de următoarea clasată, Metalurgistul Cugir, și trei față de Șoimii Pâncota.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 Dec. 2013, 14:23 Actualizat: 09 Dec. 2013, 14:46 Stiri
Pe aceeași temă