Florin Costea, la al treilea gol în patru meciuri jucate pentru noua sa echipă

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Nov. 2017, 19:06 Stiri
Florin Costea,** la al treilea gol în patru meciuri jucate pentru noua sa echipă

Lui Florin Costea și echipei ACS Șirineasa le merge bine în acest sezon de Liga 3. Atacantul de 32 de ani a înscris al treilea gol în patru meciuri jucate la echipa care își dispută partidele de pe teren propriu la Petroșani, ultimul chiar astăzi, în victoria cu 8-0 reușită în fața ultimei clasate Nuova Mama Mia Becicherecu Mic. ACS Șirineasa e lider detașat în clasamentul Seriei a 4-a, cu 31 de puncte acumulate în 11 meciuri jucate în cele 12 etape desfășurate până acum, cu cinci puncte în fața ocupantei locului 2, CS U Craiova 2, și la mare distanță de Deva, Reșița sau Sebiș, echipa care se anunțau principalele favorite la promovare în această ediție.

Integralist în meciul cu Becicherecu Mic, Florin Costea a înscris ultimul gol al partidei, cel de 8-0. Fostul jucător al Craiovei, FCSB sau CFR Cluj a mai înscris până acum câte o dată în partidele cu CS U Craiova 2 (2-0), respectiv ACS Ghiroda (4-1), bifând astfel trei goluri în patru meciuri jucate pentru ACS Șirineasa. 

„Am venit aici după o pauză mare, de un an de zile, în care nu am mai jucat. Vreau să mă pun pe picioare, iar pentru asta muncesc din greu. Pe lângă antrenamentele cu echipa, mă pregătesc și individual cu antrenorul Dan Vasilică. Fac cu el antrenamente specifice care să mă ajute să reintru în parametri normali. Nu m-am născut să joc fotbal numai în Liga 1 sau la națională, mă pot adapta oriunde, chiar și în Liga a 3-a. Nicidecum nu consider că este un pas înapoi că joc aici. Nu mai sunt în Liga 1 și din cauza multelor accidentări pe care le-am avut. Eu totuși mă consider un fotbalist norocos. Mă mai văd jucând vreo patru ani, și, de ce nu, chiar alături de fratele meu, Mihai, care în prezent evoluează în Dubai, spunea Florin Costea într-un interviu acordat pentru Liga2.ro.

În meciul de astăzi, din cadrul etapei a 12-a a Ligii 3, cu Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, au mai înscris Marius Ioniță (3), Iulian Munteanu (8 – autogol), Raul Horumba (14), Ovidiu Vezan (20), Cosmin Popescu (59) și Daniel Cocină (65, 69).

După 12 etape desfășurate în actualul sezon al Ligii 3, ACS Șirineasa este lider detașat în Seria a 4-a, cu cinci puncte avans față de a doua clasată CS U Craiova 2, dar și cu un meci mai puțin disputat, fiind cel mai distanțată primă clasată din toate cele cinci serii ale campionatului. Echipa din Petroșani are 31 de puncte dintr-un total de 33 câte ar fi putut avea dacă nu remiza cu Șoimii Lipova.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Nov. 2017, 19:06 Stiri
Pe aceeași temă