FCM Turda nu s-a mai dus la Hunedoara! 15 jucători „au uitat” să vină la stadion!

Mihai Andries 28 Sep. 2012, 17:45 Stiri
FCM Turda nu s-a mai dus la Hunedoara!** 15 jucători

Situație fără precedent în România! Echipa de fotbal FCM Turda, care activează în Liga 3 de fotbal, nu a mai făcut deplasarea la Hunedoara, unde avea programat un joc oficial, din cauza faptului că… 15 jucători convocați în lot nu s-au prezentat să facă deplasarea!

Convocarea lotului a fost programată la ora 12.30, oră la care era anunțată și servirea mesei. La stadion, însă, s-au prezentat doar portarul Gurincu și jucătorii de câmp Miheț, Dragu, Barbuloviciu și Cârstean! Au absentat: V. Mercean, Cocoară, Văscan, Soporan, Kelemen, Morar, Tothăzan, Eremia, David, Kosta, Szakacs, Tilincă și portarul Szabo!

„Am făcut ieri antrenamente. Am anunțat lotul și nimeni nu mi-a comunicat nimic. Acum, nu s-au prezentat să facem deplasarea. Autocarul ne așteaptă să plecăm, dar nu avem cu cine pleca”,
a spus antrenorul FCM-ului, George Ciorceri.

Conform unor surse, „puciul” ar fi fost condus de Tilincă și Kelemen.

Conducerea anunță măsuri drastice!

Oficialii echipei susțin că vor lua măsuri drastice împotriva celor 15 jucători care nu s-au prezentat să facă deplasarea, cu atât mai mult cu cât jucătorii au primit ceva bani în această săptămână și urma ca săptămâna viitoare să se mai dea ceva bani.

Conform unor surse din conducerea echipei, se va solicita Federației să-i suspende pe cei 15 jucători, până la expirarea contractelor (caz în care nu vor mai primi bani), să le transfere obligațiile de plată financiare pentru neprezentarea la joc, iar clubul se va întoarce împotriva lor pentru imaginea știrbită, putându-le solicita amenzi de până la 50% din banii care deja le-au fost dați!

În plus, oficialii echipei iau în calcul și varianta unei adrese de suspendare a carnetului de antrenor al lui Cosmin Tilincă, pe considerentul că nu a respectat competiția.

Cei 15 jucători sunt într-o situație ingrată, având în vedere că ei nu și-au exprimat nemulțumirile, nu au depuse memorii (oricum, chiar și în acest caz trebuiau să se prezinte la program), au încasat în această săptămână ceva bani, iar neprezentarea la program pentru efectuarea deplasării i-ar putea situa în poziția de „în culpă” în orice judecată viitoare, indiferent că e vorba de comisiile FRF sau de instanțele civile. În plus, ei și-au pus o „etichetă”, riscând să nu mai fie doriți de alte echipe, din cauza neseriozității.

Unele voci susțin că în spatele acestei „mișcări” s-ar afla cei de la Seso Turda și consilierul local Dorel Corpodean (USL), disperați că FCM Turda nu s-a retras din campionat, iar procesul care există pe rol, privind acordarea nelegală a banilor de la bugetul local, conform deciziei consilierilor USL și PPDD, ar putea atrage returnarea banilor, caz în care Seso ar putea sucomba.

Sursa: TurdaNews

Mihai Andries 28 Sep. 2012, 17:45 Stiri
Pe aceeași temă