FC Hunedoara mărșăluiește în C5

08 Apr. 2012, 15:35 Stiri

Cu un om mai puțin pe teren aproape o repriză FC Hunedoara i-a învins și pe arădenii de la SC Vladimirescu și au punctaj maxim în retur. Vineri e derbi-ul cu conjudețeana CFR Simeria.

Practic, sâmbătă negru-albaștri au început jocul în repriza a doua pe care a jucat-o periculos. Introduși în teren după pauză Jitaru și Robert Cristian au avut nevoie de doar două minute pentru a deschide scorul. Din lovitură liberă din tușa stângă Jitaru a centrat mingea în careu până la Robert Cristian care s-a înălțat și a trimis-o cu capul în poarta lui Mitrea (47). Scor 1-0!

Schimbări forțate

Gazdele au trecut repede de la bucurie la îngrijorare. Alexandru Mihai a avut golul egalării în vîrful bocancului dar din careu a tras pe lângă poartă (50). Emoțiile au crescut în tabăra Hunedoarei în minutul 56 când echipa a rămas în doar 9 jucători de câmp. Portarul Ilie Anton a fost eliminat pentru cumul de avertismente: pe al doilea l-a încasat pentru un fault asupra lui Al. Mihai la 27 de metri de propria poartă după ce în prima repriză fusese avertizat cu cartonaș galben pentru că a jucat mingea cu mâna în afara careului (20).

Forțat de împrejurări antrenorul Aurel Șunda a făcut mult mai devreme ultima schimbare de jucători. La scos din teren pe Lucian Todea pe care l-a înlocuit cu rezerva de portar, Simeni. Neplanificată a fost și prima înlocuire la FC Hunedoara produsă în finalul primei reprize când Cuciula l-a substituit pe accidentatul Bier.

Din propriul careu a pornit și faza golului doi al Hunedoarei. Mingea degajată puternic și lung de Simeni a fost deviată până la juniorul Paul Păcurar care din marginea careului mare l-a lobat pe Mitrea (59). Restul e istorie.

CFR Simeria – FC Hunedoara se joacă în Vinerea Mare

Cu CS Vladimirescu, FC Hunedoara a bifat a cincia victorie la rând în retur la zero și are un moral excelent înaintea derbi-ului județean de vineri, în deplasare cu CFR Simeria. FC Hunedoara are nevoie neaparat de victorie în fața lui CFR din două motive: pentru a continua cursa de urmărire a liderului ACS Recaș dar și pentru a-și lua revanșa pentru eșecul suferit în tur când a fost învinsă pe teren propriu, scor 0-1. Jocul este programat să înceapă la ora 17:00.

FC Hunedoara 2 (0)
Ilie – Marcu, Mușuroia, Bier (40 Cuciula), Vodiță (cpt.) – P. Păcurar, J. Vajda, Dimcea (46 R. Cristian), Trășcan (46 Jitaru) – L. Todea (56 Simeni), Ov. Istinie
Antrenor: Aurel Șunda

CS Vladimirescu 0 (0)
Mitrea – Dobai (58 Fl. Negru), Sighete, Tudoroiu, Istin (88 Kocsis) – Banilievici – Leucuța (77 Rus), Georgiu, P. Petrescu, Iancu (46 Coca) – Al. Mihai
Antrenor: Cristi Sculici

Au marcat: R. Cristian (47), P. Păcurar (59).
Eliminat: Ilie Anton (56) – cumul de cartonașe.
Arbitru: Silviu Gulei (Dr. Tr. Severin). Asistenți: Caius Drulă (Dr. Tr. Severin) și Andrei Călușeru (Isaccea).
Stadion „Michael Klein”. Spectatori: 300.

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Cristi Vatavu (Ziarul Hunedoreanului)

08 Apr. 2012, 15:35 Stiri
Pe aceeași temă