FC Hunedoara a bătut liderul, galeria le-a cântat tot meciul

18 Mar. 2012, 12:17 Stiri

FC Hunedoara a învins, în deplasare, pe ACS Recaș, scor 1-0, cu golul marcat de Lucian Todea în minutul 9 și rămâne cu șanse reale în lupta pentru promovare.

Partida a contat pentru etapa a XVI-a, prima a returului, din C5. Oaspeții, încurajați de aproximativ 200 de suporteri, au controlat jocul de la un capăt la celălalt și au avut cele mai importante ocazii. Meciul a fost decis de supergolul reușit de Todea – șut cu dreptul de la 35 de metri!

Punctul culminant al jocului de pe stadionul „Atletic” s-a petrecut în minutul 30. Atunci recășeanul Nanu a fost faultat în marginea careului mare de Bier iar „centralul” Sergiu Popa din Aiud ai indicat fără nicio ezitare punctul cu var. Însă, penalty-ul a fost ratat de Trandu care a trimis mingea în bara transversală al porții apărate de Anton Ilie de unde a revenit în teren. Pe final Jitaru a avut șansa să închidă definitive jocul însă minngea șutată de mijlocașul hunedorean a trecut razant pe lângă vinclu (78).

ACS Recaș a suferit în fața lui FC Hunedoara prima înfrângere pe teren propriu în actualul campionat.

Cu această victorie FC Hunedoara a făcut 28 de puncte cu care se menține pe locul 4 la trei puncte în urma liderului ACS Recaș (31 puncte). Pe locurile 2 și 3 se clasează echipele CFR Simeria și Bihorul Beiuș, ambele cu câte 30 de puncte dar despărțite de golaveraj. Jiul Petroșani e pe 5, cu 27 puncte.

ACS Recaș 0 (0)
Amarinei – Mânecan, Ștreangă, Șeroni, Ticană – Nanu, Trandu, Boldea, Chivoiu (67 Rogozinaru) – Enciu (60 Paleacu), Moroșan (46 Andronic).
Antrenor: Cosmin Petruescu.

FC Hunedoara 1 (1)
A. Ilie – R. Cristian, Bier, Mușuroia, Vodiță (cpt.) – P. Păcurar, Dimcea (90 Cuciula), J. Vajda, Jitaru (86 Trășcan) – L. Todea (77 B. Steop) – I. Radu (61 R. Muntean).
Antrenor: Aurel Șunda.

Arbitru: Sergiu Popa. Asistenți: Florin Potora și Alin Damian (toți din Aiud).
Stadion: „Atletic”. Spectatori: 350.

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Cristi Vatavu (Ziarul Hunedoreanului)

18 Mar. 2012, 12:17 Stiri
Pe aceeași temă