FC Gloria Buzău a cerut intrarea în insolvență

Mihai Andries 30 Nov. 2012, 10:37 Stiri
FC Gloria Buzău** a cerut intrarea în insolvență

Peste 1.000.000 lei. Aceasta este datoria pe care Gloria Buzău o are în momentul de față la bugetul de stat. Mai mult de jumătate reprezintă majorările și penalitățile acumulate în timp. Și cum acestea cresc de la zi la zi, iar gruparea din Crîng nu are posibilitatea să le achite, FC Gloria Buzău a solicitat intrarea în insolvență, conform celor declarate de președintele Dan Tulpan.

„Trebuie să facem în așa fel încât să stopăm majorările și penalitățile și să ne reorganizăm de la începutul anului viitor, pentru a plăti eșalonat datoriile pe care le avem. Acestea vor fi achitate lunar, în funcție de venituri, în termenul legal de trei ani care am înțeles că se poate prelungi. Sperăm să fie o sumă fixă și astfel datoriile să nu mai constituie o povară pentru noi”, a precizat conducătorul clubului din Crîng.

Altfel, Gloria Buzău speră ca până la sfârșitul acestui an să primească diferența de 400.000 lei din bugetul alocat de Primărie pentru a achita salariile jucătorilor și angajaților clubului, dar și pentru a stinge litigiul financiar cu Mădălin și Costin Pușcă. Suma pe care cei doi o au de încasat se ridică la aproximativ 60.000 lei.

 

Articol scris de Adi SOARE

Mihai Andries 30 Nov. 2012, 10:37 Stiri
Pe aceeași temă