FC Botoșani își face săptămâna viitoare echipă satelit în Liga 3. „Mai avem o preselecție. Sunt foarte multe cereri”

Marius ANGHEL 10 Jul. 2018, 13:34 Stiri
FC Botoșani își face săptămâna viitoare echipă satelit în Liga 3.**

FC Botoșani a primit răspuns pozitiv din partea Federației Române de Fotbal și va putea înscrie echipa satelit în Liga 3. Potrivit conducătorilor clubului din Liga 1, la echipa secundă vor evolua doar jucători sub 21 de ani.

În cursul săptămânii viitoare este programată o nouă etapă de selecție a jucătorilor tineri care vor să vină la Botoșani, după care se va stabili lotul pentru echipa a doua.

„Sută la sută facem echipa a doua. Mai avem o preselecție săptămâna viitoare. Sunt foarte multe cereri. Categoric facem echipa a doua. Am vorbit cu domnul primar de la Dorohoi, sunt condiții extraordinare acolo. La Ipotești vor juca juniorii”, a spus Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani.

Antrenorul Costel Enache a luat în cantonamentul din Austria mai mulți jucători sub 21 de ani. Foarte probabil, se va baza pe Oaidă, Fulop, Brânză și Piftor, dar nu este exclus să mizeze și pe Chindriș sau Corban.

Data limită până la care cluburile se pot înscrie în noul sezon al Ligii 3 este 15 iulie. Ediția 2018-2019 a celui de-al treilea eșalon fotbalistic va debuta pe 25 august.

Articol scris de Răzvan SAUCIUC

Marius ANGHEL 10 Jul. 2018, 13:34 Stiri
Pe aceeași temă