Doar egal cu Dejul pentru Jiul Petroșani!

Marius ANGHEL 23 Sep. 2012, 11:41 Stiri

Jiul Petroșani rămâne cu două egaluri, o victorie și o înfrângere în liga a treia, un început de campionat slab pentru pretențiile acestui club cu tradiție.

Petroșănenii au reușit doar un rezultat de egalitate, 1-1, pe teren propriu în fața celor de la Unirea Dej, un scor care nu este deloc pe placul conducerii, având în vedere faptul că obiectivul „minerilor” este clar acela de a promova în ligă secundă, cel puțin. Cu toate că au dominat copios meciul cu dejenii, jiuliștii au primit gol la unica fază de atac a oaspeților spre marea dezamăgire a antrenorilor. Ovidiu Istinie este autorul singurului gol al echipei din Vale.

Antrenorii Toni Sedecaru și Damian Militaru au trimis pe teren următoarea formulă de joc: Hotoboc – Toc, Matei, Kalai, Remus, Drăgoescu, Drida, Teodorescu, Filip, Istinie, Copil.

Bâlbă a semnat pe un an

Jucătorul din Iași, care a cochetat nu demult cu prima ligă, Ionuț Bâlbă a semnat un contract pe o perioadă de un an de zile cu Jiul Petroșani. „Bâlbă este în urmă cu pregătirea fizică și de aceea nu l-am aruncat în luptă”, au spus oficialii.

Ce urare a primit Alin Simota!

Patronul echipei Jiul, Alin Simota a avut parte de o surpriză plăcută la o nuntă unde a nășit. Dacă jucătorii lui nu-i fac surprize plăcute, ei bine, finii i-au pregătit o surpriză delicioasă și anume un tort în culorile clubului Jiul, alb-negru pe care au scris mare: Liga I.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Marius ANGHEL 23 Sep. 2012, 11:41 Stiri
Pe aceeași temă