Derby doar pe jumătate. Ce cred U-iștii și CFR-iștii despre meciul din Liga 3 și pe cine trimite Dan Petrescu să încurce Universitatea

Marius ANGHEL 25 Aug. 2017, 18:24 Stiri
Derby doar pe jumătate.** Ce cred U-iștii și CFR-iștii despre meciul din Liga 3 și pe cine trimite Dan Petrescu să încurce Universitatea
  • U Cluj – CFR 2 Cluj este semi-derby-ul clujean care se va dispută sâmbătă, în nocturnă, pe Cluj Arena.
  • „Alb-negri” se consideră net superiori unei echipe a CFR-ului care îl va avea doar pe Horj în teren, dintre jucătorii importanți ai primei echipe.


Universitatea Cluj începe sâmbătă sezonul în care țintește promovarea în liga secundă în compania echipei a doua a CFR-ului, pe Cluj Arena, de la ora 20:00. Fotbaliștii gazdelor nu consideră meciul de sâmbătă ca fiind un derby.

„Nu cred că este un derby. Jucăm cu echipa a doua a CFR-ului și cred că valoarea echipei noastre este peste cea a lor. Avem un an în plus de pregătire, în care am reușit să închegăm o echipă bună și au venit mulți jucători care pot să ne ajute. CFR și-a făcut acum echipa a doua”, este de părere căpitanul Gabi Giurgiu.

„Nu este un derby pentru că jucăm cu echipa a doua a CFR-ului. Avem o echipă mai valoroasă și mai experimentată, dar sper să se vadă pe teren diferența dintre prima echipă a Universității și echipa a doua a CFR-ului”, a spus și fundașul Octavian Abrudan.

De cealaltă parte, Dan Petrescu nu le-am permis mai multor jucători de la prima echipă să evolueze în această partidă, chiar dacă spune că a avut cereri în acest sens. Fundașul Horj va fi singurul jucător cu nume care va evolua contra Universității. „Sunt jucători care vor să joace la acest meci. De exemplu Horj vrea să joace, mi-a cerut, dar cred că va fi singurul de peste 21 de ani care va juca”, a spus Petrescu.

U Cluj și CFR Cluj 2 fac parte din Seria a 5-a a Ligii 3 și le au colege pe Sănătatea Cluj, Avântul Reghin, Unirea Alba Iulia, Gaz Metan Mediaș 2, Unirea Tășnad, Unirea Dej, Viitorul Ghimbav, Industria Galda, FC Avrig, Metalurgistul Cugir, CS Iernut, ACS Fotbal Comuna Recea și Performanța Ighiu.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Marius ANGHEL 25 Aug. 2017, 18:24 Stiri
Pe aceeași temă