Damila, aproape promovată

06 May. 2012, 15:48 Stiri

Nou-promovata Damila Măciuca a câștigat sâmbătă pe teren propriu, 5-2 cu Cisnădie și vâlcenii sunt tot mai aproape de o promovare istorică.

Neînvinsă în retur, de când a fost preluată de Erik Lincar, Damila s-a distanțat la 6 puncte față de a doua clasată, Minerul Motru, cu cinci etape înainte de final. Faza meciului a fost izbutită de fundașul gazdelor, Marian Posteucă (foto mic), care a reușit un gol fabulos, dintr-o lovitură liberă de la linia de centru, acesta șutând puternic, cu boltă, direct sub bara porții sibiene.

După meci, alb-verzii au declanașat fiesta la vestiare, cântând minute în șir despre promovarea de care sunt tot mai aproape.

Tehnicianul Erik Lincar cere însă jucătorilor să rămână cu picioarele pe pâmânt. „Sărbatoare va fi când suntem matematic promovați, dar mai avem meciuri grele. Urmează două deplasări dificile, la Caracal și Pandurii II, apoi avem acasă cu Vișina Nouă, după aceste trei jocuri vedem cum stăm. Jocul cu Cisnădie a fost frumos, jucătorii au evoluat foarte bine, sunt mulțumit de ei. Rivala noastră rămâne Motru, nu mă gândesc la faptul că nu au drept de promovare, cum au promovat și alte echipe sezonul trecut care inițial nu aveau dreptul, orice se poate întâmpla. Acum, îmi doresc mult un rezultat pozitiv la Caracal. Pe mine mă interesează să fim matematic promovați, în fotbal se poate întâmpla orice, trebuie să fim atenți la toate jocurile” a spus antrenorul Erik Lincar.

Articol scris de Adi Georgescu

06 May. 2012, 15:48 Stiri
Pe aceeași temă