Cutremur la Turris! Patronul vrea să desființeze echipa

09 Dec. 2011, 15:18 Stiri
Cutremur la Turris!** Patronul vrea să desființeze echipa

Rezultatele neasatisfăcătoare au dus la demiterea antrenorului Cornel Nica, iar finanțatorul se gândește să desființeze echipa!

Promovarea în Liga a II-a. Acesta a fost obiectivul fixat de conducerea clubului Turris Turnu Măgurele la startul acestui sezon. Auspiciile păreau favorabile, președintele grupării turnene reușind transferul unor jucători „cu nume”.

Victoriile din primele trei etape au urcat Turrisul pe prima poziție, însă primele scântei au apărut după remiza de acasă cu FCM Alexandria, meci de orgoliu pentru cele două rivale. De aici, Turris a început să alterneze rezultatele bune cu înfrângeri neașteptate. Mai mult, nu a putut tranșa nicio partidă în întâlnirile directe cu pretendentele la supremația seriei.

Finalul de tur i-a găsit pe turneni cu trei înfrângeri consecutive pe teren propriu și, evident, departe de obiectivul propus. Toate acestea au dus la despărțirea de mai mulți jucători, dar și la demiterea antrenorului Cornel Nica.

„Demiterea antrenorului Cornel Nica este o măsură normală în condițiile actuale. Împreună, ne-am propus un obiectiv dar, în tot turul, n-am câștigat decât două meciuri acasă! Au mai fost și alte nereguli la domnul Nica, însă prefer să nu le fac publice. Investițiile făcute, comparativ cu locul din clasament, mă determină să mă gândesc, în proporție de 99 la sută să retrag echipa!” a spus Mihai Ionescu, finanțatorul echipei.

09 Dec. 2011, 15:18 Stiri
Pe aceeași temă