CS Oșorhei s-a impus la Petroșani și încheie turul pe locul II

Marius ANGHEL 24 Nov. 2012, 12:33 Stiri
CS Oșorhei s-a impus la Petroșani** și încheie turul pe locul II

Formația bihoreană de fotbal CS Oșorhei a disputat vineri partida de la Petroșani cu fosta echipă de primă ligă, Jiul, în ultima etapă a turului din Liga a III-a.

CS Oșorhei a abordat partida de pe locul secund al ierarhiei din Seria a V-a în timp ce Jiul avea înaintea jocului doar 11 puncte.

Bihorenii au călcat tradiția în picioare și s-au impus cu scorul de 2-1 deși au fost conduși cu 1-0.

Gazdele au deschis scorul în minutul 20 la o respingere a bihorenilor la o fază fixă, mingea a ajuns la Moldovan care a marcat cu un șut de la marginea careului.

La pauză Cosmin Bodea a efectuat trei modificări, trecându-l pe Șerban Pop în centrul defensivei, Pereț în centrul liniei mediene și Moise în bandă.

La prima acțiune a părții secunde, Pereț a întors o minge în interiorul careului pentru Moise care, la prima atingere de balon, a șutat sub bară, pe colțul scurt, restabilind egalitatea.

Cu un sfert de oră înainte de final Todea a scăpat singur spre poartă, în lateral, a fost acroșat în careul Jiului de un fundaș al gazdelor și s-a dictat penalty, pe care tot căpitanul Todea l-a executat aducând o nouă victorie echipei din Oșorhei.

Echipa bihoreană și-a consolidat, astfel, poziția secundă în clasament.

De remacat și faptul că CS Oșorhei a jucat finalul partidei în zece oameni, după ce Cura a văzut al doilea cartonaș galben în minutul 85, fiind eliminat.

Derby-ul ultimei etape din tur, desfășurat la Dej, între Unirea și Șoimii Pâncota, s-a încheiat nedecis, cu scorul de 2-2, în timp ce la Zalău, liderul la zi al ierarhiei, FC Hunedoara terminat, de asemenea, la egalitate, dar cu scorul de 1-1, cu localnicii de la FC.

Jiul Petroșani 1 (1)
A.Tonca – Arcuși, Kallai (cpt, M. Matei, D. Ungur – Cărăvan, D. Teodorescu, Apetri (60 M. Filip), V. Tudorache – A. Moldovan, Deaconescu (65 Ursachi).
Antrenor: Toni Sedecaru.

CS Oșorhei 2 (0)
Sălăjan – Fitero, Pintea, Tăut (46 Pereț), Cura – Magda, Șerban Pop – Galea (46 Miose), Todea, Ban (46 Briciu) – Lupașcu (90 Nistor).
Antrenor: Cosmin Bodea.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 24 Nov. 2012, 12:33 Stiri
Pe aceeași temă