Criză la Vișina Nouă: „Ni s-au dat dosarele de șomaj, nu ne prezentăm la Clinceni, avem contractele reziliate”

Mihai Andries 05 Jun. 2014, 14:48 Stiri
Criză la Vișina Nouă:**

Tehnicianul grupării Sportul Vișina, Marcel Ploaie, rupe tăcerea. Antrenorul ce a reușit să ajungă în play-off cu echipa, dezvăluie faptul că în ultima perioadă jucătorii nu au mai susținut antrenamente, prezentându-se în ziua jocului la meciuri. În plus, atât antrenorul, cât și întreg lotul de jucători au contractele reziliate înaintea partidei din ultima rundă cu Inter Clinceni.

Sportul Vișina nu se va prezenta la ultimul meci din cadrul play-off-ului, deși echipa ar avea o bună oportunitate de a încheia sezonul pe locul secund, în eventualitatea unei victorii. Tehnicianul Marcel Ploaie a dezvăluit situația din cadrul clubului.

„Îmi cer scuze cititorilor pentru minciunile pe care le-am spus de când a început acest play-off. Noi nu ne-am antrenat în toată această perioadă. Au fost meciuri când ne-am prezentat în ziua jocului sau cu o zi înainte. După ce am câștigat cu Metaloglobus, ni s-a spus că mai jucăm decât meciul cu Juventus, iar la jocul cu Inter Cinceni nu ne prezentăm. Suntem toți în șomaj cu 1 iunie, atât eu cât și jucătorii. Sâmbătă, după meciul cu Juventus, ni s-au dat dosarele de șomaj. Au fost momente neplăcute pentru mine, unor jucători li s-a tăiat din salariu, iar alții și-au primit banii, normal că au apărut tot felul de nemulțumiri. Dumbravă s-a dus să alerge singur, a căzut în canal, se putea lovi la cap.., dacă era la antrenament altfel stăteau lucrurile. Au fost multe probleme, dar nu am vrut să le spun, doream să rămână în interiorul clubului. Pentru conducerea clubului contează foarte puțin antrenorul, dar probabil, în timp, oamenii de acolo își vor da seama că are un rol important. Cred că domnul Savu va ține echipa, este un hobby pe care îl are, dar cred că dânsul a vrut să nu mai plătească jucătorii pe luna iunie. Nu voi mai continua cu Vișina, în asemenea condiții, pentru că am fost pus în situații delicate. Au fost multe, probabil jucătorii nu au curaj să vorbească. Echipa nu se va prezenta la Clinceni, pentru că jucătorii au contractele reziliate. Era o performanță să terminăm pe locul al doilea, dar nu s-a dorit”, a declarat antrenorul grupării Sportul Vișina, Marcel Ploaie.

Sportul Vișina ocupă, înaintea ultimei runde, programate vineri, locul trei în clasamentul play-off-ului, aflându-se la un punct în spatele echipei Inter Clinceni, pe care ar trebui să o întâlnească în această etapă.

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 05 Jun. 2014, 14:48 Stiri
Pe aceeași temă