Complexul Recaș

23 Aug. 2011, 12:58 Stiri

Cu om în plus aproape 50 de minute, FC Hunedoara s-a împiedicat pe teren propriu de ACS Recaș, echipă în fața căreia nu are nicio victorie în trei jocuri. Sezonul trecut a fost măcel!

Un nou sezon, un alt început la FC Hunedoara, care peste vară a schimbat finanțatorii și, odată cu ei, o întreagă echipă. Doar tricourile au rămas aceleași, însă purtate de niște necunoscuți pentru puținii spectatori care s-au încumetat vineri să vină la stadion să vadă la lucru noua echipă a Hunedoarei.

Start bun, final slab

Opt nume noi în formula de start a trimis pe teren contra Recașului „principalul” Erik Lincar, care le-a găsit câte un loc în primul „11” vârfului Marcel Șandor și mijlocașilor Paul Păcurar și Teodor Todea, singurii care mai călcaseră gazonul de pe „Michael Klein” și sezonul trecut.

De altfel, ultimii doi au conlucrat perfect la faza care a precedat deschiderea scorului: Păcurar s-a descurcat excelent pe dreapta și a centrat în mijlocul careului mare, de unde Todea a reluat imparabil mingea din demivoleu sub bara transversală a porții apărate de Amarinei. Scor, 1-0 (minutul 16).

Oaspeții au mai primit o lovitură în minutul 27, când Șeroni a fost eliminat ușor de centralul Dan Dreve, din Cluj-Napoca, pentru un fault de joc la Negru, la mijlocul terenului.

După pauză, tot Todea – cel mai bun jucător de pe teren – a avut golul doi în vârful bocancului, însă mingea trimisă din lovitură liberă de la 25 de metri a lovit bara transversală (71′).

Cuvântul „egalitate” a dominat ultima parte a meciului. Eliminarea lui Nicolau (75′), care a încasat două avertismente în mai puțin de 10 minute, a refăcut echilibrul numeric al celor două formații, iar golul înscris de nou-intartul Nanu – șut de la 11 metri în stânga lui Bermudes a stabilit scorul final, 1-1 (81′).

INBOX
#FC Hunedoara și ACS Recaș s-au întâlnit de trei ori în meciuri oficiale, toate în campionat. În afara remizei, scor 1-1, de săptămâna trecută, bănățenii au câștigat ambele jocuri sezonul trecut: 3-0, la Recaș, și 3-1, la Hunedoara.
#Prețul unui bilet la meciurile de pe teren propriu ale FC Hunedoara va costa în acest sezon 5 lei. Spectatorii care au venit la stadion au primit odată cu tichetul și un program de joc realizat de suporterii hunedoreni.
#Deși au răspuns pozitiv invitației conducătorilor de a susține FC Hunedoara, suporterii Corvinului Hunedoara din „Peluza Nord” au venit în număr mic la stadion și au urmărit impasibili jocul.
#Pentru prima dată de la înființarea lui FC Hunedoara în 2009, la un joc al „alb-albaștrilor” a asistat și președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Moloț, care la pauză s-a întreținut cu vicepreședintele Consiliului Director al FC Hunedoara, Gelu Simoc.

FC Hunedoara 1 (1)
Bermudes – Bilia (cpt.), Posteucă, Nicolau, Filaret – P. Păcurar, Dimcea (87′ C.Crețu), P. Petrescu, T. Todea (75′ Floruț, 90+1 Moroșan) – Fl. Negru, Șandor.
Antrenor: Erik Lincar.

ACS Recaș 1 (0)
Amarinei – Aldana (cpt.), Chivoiu, Enciu (75′ Rogozinaru), Nicolescu, Ticană (71′ Nanu), Boldea, Trandu, Szekely (87 Șchiopu) – Șeroni, Paleacu (46′ Ștreangă).
Antrenor: Cosmin Petruescu.

Eliminați: Nicolau (75′ – două „galbene”)/Șeroni (27′ – roșu direct).
Au marcat: T. Todea (16′) / Nanu (81′).

Arbitru: Dan Dreve. Asistenți: Claudiu Lucaciu și Monica Rigo (toți din Cluj-Napoca).
Stadion „Michael Klein”. Spectatori: 300.

Articol și foto de Sami Tamaș

23 Aug. 2011, 12:58 Stiri
Pe aceeași temă