Ciprian Rus, din nou salvatorul utiștilor: „Fotbalul ne-a pedepsit un pic”

Marius ANGHEL 12 Apr. 2015, 12:01 Stiri
Ciprian Rus, din nou salvatorul utiștilor:**

Ciprian Rus este omul momentului la UTA Bătrâna Doamnă. Jucătorul a marcat golurile echipei arădene în ultimele două etape și i-a adus patru puncte, cele care au urcat și menținut UTA pe primul loc în Seria a IV-a a Ligii 3. După ce săptămâna trecută înscria în minutul 90 golul ce aducea victoria la ACSO Filiași, scor 1-0, vineri, atacantul a egalat în repriza a doua a jocului de pe teren propriu cu Millenium Giarmata, încheiat cu o remiză, scor 1-1.

„Am controlat cap-coadă meciul, dar eu zic că am avut neșansă. Fotbalul ne-a pedepsit un pic, pentru că am ratat cu multă ușurință. Sperăm să câștigăm meciurile următoare, să putem să fim unde ne dorim. Am câștigat un punct important, cu toate că e acasă. Îmi doresc foarte mult să înscriu meci de meci, să fac ce îmi stă în putință ca echipa să-și îndeplinească obiectivul. Sper să nu mă opresc aici, vreau să dau totul și să ne bucurăm cu toții la final”, a spus, pentru sportarad.ro, Rus.

Jucătorul echipei arădene pentru care în acest sezon a înscris de șase ori crede că lupta pentru promovare nu este încă încheiată. UTA s-a încurcat în această etapă pe teren propriu, iar Național Sebiș ar fi putut profita și i-ar fi egalat în clasament dacă ar fi câștigat la Știința Turceni. Totuși, principala adversară pentru promovare în Liga 2 a înregistrat a treia înfrângere consecutivă și rămâne la trei puncte în spate, dar are și un meci mai mult disputat. De aceste rezultate a profitat însă Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, care a învins la scor, 5-0, pe ACSVM Craiova și acum mai are doar cinci puncte în spatele Bătrânei Doamne.

„Nu pot să zic că e încheiată lupta pentru promovare. Tot s-a vorbit și înainte de meciul acesta că suntem deja promovați, dar nu e chiar așa. A venit Giarmata, o echipă montată, s-a mulțumit cu egal, mai ales că au condus 1-0, cu gol de la 35 de metri, că, mai nou, tot așa primim în meciurile mai importante… Eu zic că a scos un rezultat bun după ocaziile noastre”, a mai spus Ciprian Rus.

VEZI o GALERIE FOTO de la meciul dintre UTA BD și Millenium

Runda următoare, a 20-a din campionat, UTA Bătrâna Doamnă câștigă la „masa verde” meciul cu Minerul Mehedinți, Național Sebiș primește vizita echipei CS Ineu, iar Becicherecu Mic joacă la Pandurii II Târgu Jiu.

Marius ANGHEL 12 Apr. 2015, 12:01 Stiri
Pe aceeași temă