Bunică revine la Voluntari!

Mihai Andries 03 Oct. 2012, 15:29 Stiri
Bunică revine la Voluntari!

Una dintre echipele care și-a schimbat antrenorul principal în această săptămână este FC Voluntari. Rezultatele slabe care au pus echipa în postura de lanternă roșie au dus la despărțirea de Bogdan Andone. După cele două părți au ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a contractului, de antrenamente s-a ocupat de la începutul săptămânii secundul Liviu Negoiță.

Deși s-au vehiculat mai multe variante de antrenori, printre care și Gabi Răduță sau Ionel Ganea, bătălia finală s-a dat între Marin Barbu și Romeo Bunică, ultimul având câștig de cauză. Astfel, la Voluntari se reface cuplul Romeo Bunică – Liviu Negoiță care s-a ocupat de echipă de la înființarea acesteia în 2010 după preluarea locului de Liga a III-a de la Petrolul Berca.

Președintele Viorel Iordache și-a exprimat încrederea în noul antrenor al echipei ilfovene, într-o declarație în exclusivitate pentru IlfovSport: „Sunt bucuroși că am rezolvat problema băncii tehnice într-un timp atât de scurt. Avem încredere deplină în Romică, mai ales că am mai lucrat cu el și știm care este valoarea lui și ce potențial are. Suntem convinși că Bunică va aduce destul de repede echipa pe linia de plutire”

Sursa: IlfovSport
Foto: Adi SOARE

Mihai Andries 03 Oct. 2012, 15:29 Stiri
Pe aceeași temă