Brașovul „câștigă” o echipă în Liga 3. FC Păpăuți va evolua la Bod

Marius ANGHEL 26 Aug. 2014, 17:41 Stiri
Brașovul

Într-o perioadă în care Brașovul fotbalistic e mai auster ca niciodată, o veste bună răzbate dinspre Bod, acolo unde o mână de împătimiți au reușit să readucă fotbalul la nivel de liga a treia. Ei au reușit să „dribleze” regulamentul, au „luat” locul echipei FC Păpăuți și vor evolua la Bod în primul an, sub numele acesteia.

Alin Negrea, bănățean la origine, fiul fostului portar al lui U și CFR Cluj, Todor Negrea, fost jucător la rândul său la Reșița, Lugoj și în Croația. Acesta s-a stabilit la Brașov în urma colaborării cu Claudiu Cernat, cei doi deținând echipa de fotbal feminin în prima ligă la momentul respectiv, Blue Angels. Acum, echipa de fete nu mai există, în schimb, s-a format o nouă echipă de băieți, care a participat sezonul trecut în liga a cincea, în ea găsindu-și locul foarte mulți tineri, majoritatea venind de la Reșița.

Noutatea vine din faptul că sezonul acesta, echipa celor doi va evolua în liga a treia, ca urmare a contractului de finanțare încheiat de Negrea cu cei de la Păpăuți. Prima etapă, sâmbătă 30 august, de la ora 18, FC Păpăuți va debuta în deplasare, la Roman, cu Petrotub.

Sursa: Bună ziua Brașov

Marius ANGHEL 26 Aug. 2014, 17:41 Stiri
Pe aceeași temă