Bănel Nicoliță, furios pe arbitraj după ce echipa unde e manager și jucător n-a putut câștiga primul meci din retur. „Am avut penalty, iar arbitrul n-a sancționat jocul dur”

Marius ANGHEL 05 Mar. 2019, 14:29 Stiri

Bănel Nicoliță (34 de ani) a făcut schimbări majore în această iarnă în lotul echipei unde este manager general, cât și jucător, însă debutul oficial în noul an nu a fost unul pe placul său. CS Făurei, formația din orașul natal pentru care joacă atât fostul stelist, cât și doi frați de-ai săi, a obținut doar o remiză, scor 0-0, în deplasarea de la CSM Oltenița, una dintre contracandidatele la evitarea retrogradării în Seria a 2-a a Ligii 3.

Egalul înregistrat de CS Făurei în etapa inaugurală a returului Ligii 3 l-a făcut pe Bănel Nicoliță să acuze maniera de arbitraj a lui Sergiu Anton (București).

„Am pierdut două puncte mari, am avut câteva șanse de gol, am avut penalty la un fault în careu asupra lui Pușcașu, dar nu ni s-a acordat lovitura de pedeapsă. Ca să nu mai spun că acest arbitru nu a sancționat jocul foarte dur al gazdelor. Cu o victorie urcam pe locul al 9-lea. Așa, rămânem în zona retrogradării”, a declarat Bănel Nicoliță pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

Meciul de la Oltenița nu a fost unul spectaculos, s-a jucat prudent, la rezultat, firesc, pentru că s-au întâlnit două echipe aflate în zona retrogradării. CS Făurei a fost de câteva ori aproape de gol, Bănel Nicoliță a fost cel mai periculos jucător al oaspeților pentru poarta celor de la CSM Oltenița, însă partida s-a încheiat cu același scor cu care a început.

În acest joc, pentru CS Făurei au evoluat: Aurel Nicoliță – Mocanu, Bănel Nicoliță, Bârsănel, Drezaliu – Apostol, Băicoianu, Roată (G. Dragomir 60), Ionescu – Pușcașu, Stelian Nicoliță.

După etapa a 16-a, CS Făurei rămâne pe locul al 13-lea, cu același număr de puncte, 15, ca și echipa aflată pe poziția a 12-a, Axiopolis Sport Cernavodă. Pe locul 14 este CSM Oltenița, cu 13 puncte. În etapa a 17-a, formația manageriată de Bănel Nicoliță va juca tot în deplasare, la CSM Medgidia.

Locurile 13 și 14 sunt retrogradabile direct, în timp ce cel mai slab loc 12 din cele cinci serii ale Ligii 3 pică și el în Liga 4.

Articol scris de Costel FILIP
Foto: CS Făurei

Marius ANGHEL 05 Mar. 2019, 14:29 Stiri
Pe aceeași temă