Arbitraj scandalos la Becicherecu Mic

Mihai Andries 19 Mar. 2012, 10:15 Stiri
Arbitraj scandalos** la Becicherecu Mic
Mama Mia a început cu stângul primăvara, cu o înfrângere pe teren propriu, 1-2 în duelul cu Național Sebiș. Antrenorul Sorin Bălu afirmă că înfrângerea se datorează și arbitrului, care a refuzat să le acorde mai multe lovituri de pedeapsă.

„Am avut trei penalty-uri neacordate, două în prima repriză, unul în cea de-a doua. Nici arbitrul nu cred că știa ce vrea, nu zic că a fost cu tentă, dar a dezavantajat total echipa noastră. Noi nu vom retrograda, dar am jucat pe o climă bună, ne meritam banii„, ne-a spus Bălu (foto). Becicherecu Mic a deschis sâmbătă scorul prin fundașul Mihai Hecsko, care a prins un șut în vinclu de la 30 de metri. Era minutul 55 și lucrurile decurgeau bine, dar oaspeții au revenit și au câștigat cu 2-1 prin golurile marcate de Dârvaru și Necșulescu.

„Nu ne-au surprins cu nimic. Au punctat de două ori pe greșelile noastre. Dar ca și joc ei nici n-au contat. Am ratat și câteva ocazii mari”, adaugă tehnicianul Becicherecului. Acesta speră acum ca echipa să recupereze punctele pierdute în deplasarea viitoare, din Bihor: Pentru noi nu va fi niciunde ușor. Valea lui Mihai a transferat jucători, au același obiectiv. Am foarte mare încredere în jucători și o vom scoate la capăt împreună”. Becicherecu Mic ocupă în acest moment ultimul loc retrogradabil direct, cu 14 puncte.

Becicherecu Mic (antrenor Sorin Bălu): Culda – Ștefanovici, Hecsko, L. Telescu, Z. Radu – Scânteie, Zurbagiu, Buda, Hodiș – Bâldea, Jilcu. Au mai intrat: Dragodan, Semenea, Glava și Burduhos.

Sursa: Banat Sport

Mihai Andries 19 Mar. 2012, 10:15 Stiri
Pe aceeași temă