A zburat puiul cu ața… de la cantina clubului din Crâng!

Marius ANGHEL 21 Feb. 2013, 11:51 Stiri
A zburat puiul cu ața... de la cantina clubului din Crâng!

Până de curând, Gloria Buzău era unul dintre puținele cluburi din eșaloanele inferioare care asigurau jucătorilor gratuit trei mese zilnic. Acum însă, lucrurile stau cu totul și totul altfel. Din cauza situației financiare dezastruoase și a datoriilor, care au dus la intrarea în insolvență, conducerea grupării din Crâng s-a văzut nevoită să facă economie ,,la sânge”, inclusiv la mâncare.

Astfel, din această iarnă, fotbaliștilor li se oferă doar masa de prânz, aceasta fiind livrată de o firmă de catering. Asta fiindcă, tot cu scopul de a reduce cheltuielile, clubul a renunțat și la cele două bucătărese.

Președintele Gloriei Buzău, Dan Tulpan, spune că prin scoaterea micului dejun și a cinei, precum și desființarea bucătăriei se face o economie de aproape 10000 RON.

,,Am găsit această soluție fiindcă practic alta nu era. În felul acesta se face o economie la salarii, impozite, gaze și alimente. Am trimis și câteva persoane în șomaj. Situația financiară critică, dar și administratorul judiciar ne-au impus să facem economie la bugetul clubului. (…) Mâncarea pe care o livrează restaurantul respectiv este foarte bună, astfel că toți jucătorii sunt mulțumiți.”, ne-a declarat conducătorul clubului din Crâng, Dan Tulpan.

Altfel, conform planului de organizare întocmit după intrarea în insolvență. Gloria Buzău a început să achite 50000 RON în contul datoriei la bugetul de stat, eșalonată pe trei ani.

Articol scris de Adi SOARE
   
 

Marius ANGHEL 21 Feb. 2013, 11:51 Stiri
Pe aceeași temă