Știința Miroslava a reluat pregătirile și a organizat primele antrenamente. Echipa lui Cristian Popovici a avut la reunire cinci jucători noi, dintre care doi străini

Răzvan STÎNGĂ 29 Jan. 2021, 19:43 Liga 3

Ştiinţa Miroslava, liderul Seriei 1 din Liga 3, s-a reunit și a început antrenamentele. Prima ședință de pregătire a formației pregătite de Cristian Popovici a fost organizată miercuri, iar ședințele vor continua și în perioada următoare, până la primele meciuri amicale și până la cantonament.

Știința Miroslava, stagiu de pregătire la Vatra Dornei 

Deocamdată, echipa clasată pe locul 1 în Seria 1 din eșalonul al treilea nu a anunțat ce adversari va avea în această perioadă de pregătire și nici intervalul în care va avea loc cantonamentul. Cert este că Știința Miroslava îl va organiza la Vatra Dornei și că ”principalul” Cristian Popovici se va axa pe partea fizică.

Ştiinţa Miroslava s-a reunit pe data de 27 ianuarie 2021, pe Stadionul Uricani, pentru a începe pregătirea pentru partea a doua a sezonului. După o pauză competiţională bine meritată, înaintea căreia băieţii antrenaţi de Cristian Popovici se aflau pe prima poziţie a clasamentului, alb-albaştrii pregatesc acum meciurile din retur, având în continuare aspiraţii mari.

Cu multe schimbări în lot, atât la capitolul sosiri cât şi plecări, staff-ul tehnic al grupării de la poalele Uricaniului este de părere că echipa este în continuare extrem de competitivă şi că, la finele sezonului, se poate afla pe una dintre primele două poziţii. Cristian Popovici are la dispoziţie un lot consistent din punct de vedere numeric dar şi valoric, iar transferurile făcute în acceastă iarnă vor întări toate compartimentele.

Pentru alb albaştri urmează o perioadă de cantonament, la Vatra Dornei, unde se va pune accent pe pregătirea fizică. Totodată, înainte de reluarea campionatului, Ştiinţa are programate şi mai multe meciuri amicale. La reunirea echipei au fost prezenţi toţi jucătorii, mai puţin Bacanamwo Joel şi Mbengue Assane, care urmează să se alăture şi ei lotului”, a anunțat Știința Miroslava.

Știința Miroslava a adus cinci jucători și a renunțat la doi 

Până acum, Știința Miroslava a adus cinci fotbaliști. Din lotul echipei fac parte, mai nou, portarul Valentin Sima (23 de ani, împrumutat de la CS Mioveni), fundașul francez Durell Duma (21 de ani, ex Tre Fiori – San Marino), atacantul din Mali, Aboubacar Gakou (26 de ani, ex CSM Lugoj), mijlocașul Alexandru Todiraşcu (18 ani, ex LPS Iaşi) și atacantul Adrian Viorică (29 de ani, ex Hușana Huși).

De la echipă au plecat până acum doi jucători, fundașul de bandă Carlos Corduneanu (21 de ani) și de portarul Jan Turiță (30 de ani).

Știința Miroslava, la egalitate de puncte cu Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți în Seria 1 din Liga 3 

Știința Miroslava a încheiat cele 10 etape din acest sezon din Liga 3, pe primul loc în Seria 1, cu 22 de puncte (șapte victorii, o remiză și două înfrângeri, golaveraj 26-7), la egalitate cu echipele de pe locurile 2 și 3, Foresta Suceava, respectiv Bucovina Rădăuți. Acestea sunt, de altfel, și singurele echipe în fața cărora liderul a cedat, cu mențiunea că Știința Miroslava are avantaj la ”directe” cu Foresta, după 2-1 în deplasare și 0-1 acasă.

Foto: CS Știința Miroslava

https://liga2.prosport.ro/liga-3/tutul-pentru-promovare-dacia-unirea-braila-l-a-transferat-pe-raphael-stanescu-fost-la-dinamo-sau-farul-mijlocasul-are-doua-trofee-in-palmares-cupa-romaniei-si-supercupa-romaniei-19167196

https://liga2.prosport.ro/special/consiliul-local-brasov-a-aprobat-facilitati-pentru-cluburile-sportive-din-oras-primarul-allen-coliban-e-o-masura-de-care-sportul-brasovean-are-nevoie-19167166

https://liga2.prosport.ro/special/fotbal-in-ritm-de-hip-hop-andrei-rosu-viseaza-sa-calce-pe-urmele-lui-nicolae-stanciu-dar-sa-aiba-succes-si-in-muzica-noua-sa-pasiune-dupa-experienta-avuta-la-fcsb-19166948

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 29 Jan. 2021, 19:43 Liga 3
Pe aceeași temă