Steaua nu concepe ideea unei noi promovări ratate. Căpitanul Horia Iancu, promisiune pentru fani: ”Sper să ne revedem cât mai repede în Liga 3.” Cum decurg ultimele pregătire până la meciul de pe 1 august | VIDEO

Andrei PASCU 28 Jul. 2020, 17:00 Liga 3
Steaua nu concepe ideea unei noi promovări ratate. Căpitanul Horia Iancu, promisiune pentru fani: ”Sper să ne revedem cât mai repede în Liga 3.” Cum decurg ultimele pregătire până la meciul de pe 1 august | VIDEO

Steaua se află în ultimele zile de pregătire pentru meciurile de baraj, care o pot promova în Liga 3. Echipa antrenată acum de Daniel Oprița a ratat în ultimii doi ani accederea în eșalonul al treilea, dar de această dată este decisă să le învingă pe Argeșul Mihăilești, reprezentanta județului Giurgiu, și pe FC Bărăganul Ciulnița, reprezentanta județului Ialomița. Jucătorii au intrat într-un cantonament centralizat până la ora primului meci de la baraj.

Steaua debutează în competiție pe 1 august, în compania celor de la Argeșul Mihăilești, de la ora 18:00. A doua partidă este programată patru zile mai târziu, pe 5 august, cu FC Bărăganul Ciulnița, de la 17:00. Argeșul Mihăilești și Bărăganul Ciulnița vor juca una împotriva celeilalte pe 9 august. Partidele Stelei sunt transmise de DigiSport. Confruntările vor avea loc pe stadionul de la Modelu, Călărași.

Horia Iancu: ”Sper să ne revedem cu fanii cât mai curând în Liga 3”

Înaintea confruntărilor, cinci dintre jucătorii Stelei le-au promis fanilor că data următoare când vor lua parte la un meci oficial, va fi în Liga 3. Sunt pregătiți să le învingă pe cele două adversare din play-off și să promoveze fără probleme.

”Vom trata barajul cu încredere. Suntem un grup unit și abia așteptăm să jucăm un meci oficial. Sper să ne revedem cu fanii cât mai curând în Liga 3. Să trecem cât mai curând peste acest virus, pandemie și să fie lăsați pe stadion”, a declarat Horia Iancu pentru Steaua TV.

Ne doream să jucăm și play-off-ul și barajul, să arătăm lumii că avem o echipă foarte bună. Să nu mai vorbească lumea că nu am promovat pe teren. Istoria și fanii ne obligă să urcăm în Liga 3 în acest an. Doi ani am dezamăgit. Sper să promovăm și pentru familiile noastre și pentru noi, a declarat Florin Răsdan.

”Ne e foarte dor de fani. Perioada asta de așteptare mi s-a părut foarte lungă. Mi-aș dori ca play-off-ul să se joace pe teren. Ne este foarte dor de fani și îi așteptăm alături de noi”, a precizat și Marian Neagu.

”Suntem la baraj, mai avem două meciuri și sigur vom promova. Ne-am bucurat după ce am fost declarați campioni în Liga 4, dar nu foarte mult, pentru că strică. Mai avem puțin și după sărbătorim. Am crescut foarte mult ca jucător, ca om, de când a venit acest staff”, a menționat Adrian Ilie.

”Așteptăm aceste meciuri de când am început campionatul, sincer. Știam că o să câștigăm pe București”, a spus Vlad Nițu.

Steaua, meciuri cu Bărăganul Ciulnița și Argeșul Mihăilești

Steaua a fost desemnată campioană în Liga 4 București, de către Asociația Municipală de Fotbal București, pentru că meciurile din play-off nu se pot disputa în siguranță, din pricina pandemiei de COVID-19. Miercuri, 15 iulie, Asociația Municipală de Fotbal București a anunțat că nu se va mai juca nici măcar un meci în acest sezon din Liga 4, iar echipa clasată pe primul loc, Steaua, e desemnată campioană și se califică la barajul pentru Liga 3.

În primă fază, se decisese ca întrecerea să se termine printr-un play-off între primele patru clasate, dar modul în care a evoluat pandemia de COVID-19 i-a făcut pe oficialii AMFB să regândescă strategia. Steaua a fost repartizată să joace în Regiunea 6, Sud, compusă astfel:

  • Grupa A: Prahova (CSO Plopeni), Călărași (ACSM Olteniţa), Ilfov (Viitorul Domneşti)
  • Grupa B: Ialomița (Bărăganul Ciulniţa), București (Steaua Bucureşti), Giurgiu (Argeşul Mihăileşti)

Toate informațiile cu privire la meciurile barajului pentru promovarea în Liga 3 și stadioanele pe care se joacă pot fi accesate AICI.

Foto: CSA Steaua București

 

 

 

Andrei PASCU 28 Jul. 2020, 17:00 Liga 3
Pe aceeași temă