Steaua e la un meci de promovarea în Liga 2, Miodrag Belodedici nu știe cum o să se descurce CSA mai departe: ”Nu văd, e complicat”

Autor: Andreea VISU Publicat: 27 May. 2021, 15:31 Liga 3
Steaua e la un meci de promovarea în Liga 2, Miodrag Belodedici nu știe cum o să se descurce CSA mai departe: ”Nu văd, e complicat”

Miodrag Belodedici (57 de ani), fostul mare fundaș central al Stelei, câștigător al Cupei Campionilor Europeni în 1986, a vorbit despre promovarea echipei lui Daniel Oprița și a tras un semnal de alarmă pentru Clubul Sportiv al Armatei.

Steaua va juca returul barajului de promovare în Liga 2, cu CS Afumați, duminică, 30 mai, de la ora 17:30, pe terenul ilfovenilor. În tur, steliștii s-au impus cu scorul de 2-0, datorită golurilor înscrise de către Alexandru Zaharia și Remus Chipirliu.

Miodrag Belodedici, avertisment pentru CSA Steaua, înainte de returul barajului de promovare în Liga 2

Miodrag Belodedici le reduce un pic din entuziasm steliștilor, gândindu-se la viitorul echipei din Ghencea. Acesta avertizează cu privire la latura financiară și le transmite conducătorilor Clubului Sportiv al Armatei că trebuie să găsească neapărat sponsori importanți.

”M-am gândit mult. Nu știu cum o să reușească ei să mențină echipa în divizia a doua, dar până ajung în Liga 1… nu știu dacă va reuși Armata să aibă o echipă de fotbal la acest nivel. Tot o să trebuiască să găsească pe cineva cu bani, sponsori, dar un sponsor foarte important. Nu știu, nu văd, e complicat”, a spus Belodedici.

Ioan Andone, manager la FC Voluntari, a intervenit, în cadrul aceluiași eveniment, și i-a explicat lui Miodrag Belodedici că Steaua nu își poate păstra actuala formă de organizare dacă țintește promovarea în Liga 1.

”Dar, Belo, legal nu are voie! Trebuie să-și găsească un acționar principal și Armata să ajute cu ce poate, deci nu cu salarii”, a spus Ioan Andone.

Steaua, în forma sa juridică actuală, nu are drept de promovare în Liga 1.

Autor: Andreea VISU Publicat: 27 May. 2021, 15:31 Liga 3
Pe aceeași temă