Situație inedită în Liga 3. Din cauza problemelor de tot felul, Sportul Şimleu Silvaniei a trecut pe foaia de joc patru portari pentru meciul cu CA Oradea. Doi dintre ei au jucat

Andrei PASCU 01 Apr. 2021, 14:53 Liga 3
Situație inedită în Liga 3. Din cauza problemelor de tot felul, Sportul Şimleu Silvaniei a trecut pe foaia de joc patru portari pentru meciul cu CA Oradea. Doi dintre ei au jucat

Sportul Şimleu Silvaniei a fost învinsă la scor în etapa a 13-a a Ligii 3, în Seria 10. A cedat clar în deplasare contra celor de la CA Oradea, scor 0-4, dar a avut multe probleme de efectiv, motiv pentru care antrenorul George Zima a trecut pe foaia de joc toți cei patru portari pe care îi are în lot.

Motivul a avut la bază aspecte de ordin medical, din pricina suspendărilor cauzate de cartonașe, dar și după ce a dat afară doi jucători, pentru că au încălcat regulamentul de ordine interioară, după ce au venit beți la antrenamente.

Sportul Şimleu Silvaniei abia a format un lot de 17 jucători 

Olimpiu Ardelean, Bogdan Oltean, Răzvan Pop și Ismail Guiti nu au putut fi pe foaia de joc din pricina accidentărilor, în timp ce Lazăr Zoltan, Dănuț Contraș și Claudiu Petruș au fost suspendați. În fine, Bogdan Ciaca și Silviu Crișan sunt cei dați afară pentru că au venit la o ședință de pregătire în stare de ebrietate.

Antrenorul George Zima nu a avut ce face în aceste condiții și, pentru a avea 17 jucători pe foaie, a trecut patru portari, Paul Cosma, Debre Istval, Raul Cristuțiu și Sipos Jozsef. De altfel, la pauza meciului de la Oradea, a fost schimbat portarul. S-a început cu Cosma titular, iar la finalul primelor 45 de minute a intrat Istval.

Pe lângă cei patru, la Oradea au mai făcut deplasarea următorii jucători: Crișan Roland, Marius Leitan, Gabriel Caba, Bodis Istvan, Luigi Pop, George Pop, Adelin Neaga, Vlad Pop, Eduard Trinka, Gueye Mansour, Mark Lukacs, Alexandru Crișan și Sebastian Pop.

Sportul Şimleu Silvaniei, în partea inferioară a clasamentului Seriei 10 din Liga 3 

Sportul Şimleu Silvaniei a cedat contra CA Oradea, în urma golurilor lui Claudiu Codoban (35 – penalty, 52), Marius Hosu (43), Victor Dobrescu (76). Acum e pe locul 7 în Seria 10, cu 16 puncte după 13 partide. În runda următoare va juca pe teren propriu cu Someşul Dej, locul 5 cu 18 puncte.

Foto: C.S. Sportul ”2007” Șimleu Silvaniei

 

 

 

Andrei PASCU 01 Apr. 2021, 14:53 Liga 3
Pe aceeași temă