Se mută Marmosim la Hunedoara?

10 Dec. 2008, 17:49 Liga 3
Se mută Marmosim la Hunedoara?

Patronul formației din liga a treia CFR Marmosim Simeria, Ovidiu Luca, are în planurile sale de viitor o eventuală investiție la Corvinul Hunedoara. Omul de afaceri hunedorean spune că nu a renunțat la planurile de promovare cu CFR Marmosim și în cazul în care la Simeria nu va găsi condiții pentru liga secundă, ar putea muta echipa în orașul de pe Cerna cu planul concret de a revitaliza Corvinul.

 

Corvinul Hunedoara a fost exclus din competiții în anul 2004. De atunci și până în prezent gruparea a tot căutat un investitor, însă datoriile pe care Corvinul le are la bugetul de stat sau la foștii jucători au alungat orice potențial om dispus să bage bani în echipa fanion a Hunedoarei.

 

O sumedenie de jucători care au activat sub culorile alb-albastre ale Corvinului sau Corvinului 2005 s-au îndreptat spre alte formații, inclusiv spre CFR Marmosim Simeria, echipă din Liga a III-a, preluată în vară de omul de afaceri hunedorean Ovidiu Luca și care își propune în acest an să promoveze în eșalonul secund. Acesta a mai încercat în urmă cu circa doi ani să investească și la Corvinul 2005, dar tratativele duse atunci cu Florin

 

Uscatu nu s-au concretizat.

 

Deși e la zece puncte în spatele ocupantei primului loc, patronul simerienilor nu consideră lupta pierdută.

 

„Multe echipe vor avea probleme financiare în retur din cauza crizei. Sunt unele care acum sunt în față, dar care nu am resurse să mai continue. În plus, noi am jucat toate meciurile pe teren. Pentru alții bag mâna în foc că nu e așa. Japcă cum am văzut la Covaci sau la Orșova… Mai avem un avantaj în retur. Cu cele mai multe echipe din clasament jucăm acasă. Dacă vom promova, atunci nu îmi fac griji în liga secundă, pentru că știu că am promovat corect și înseamnă că avem și echipă”, a declarat Ovidiu Luca.

 

Acesta a mai spus cu ocazia ultimului amical cu Mureșul Deva că va aduce cinci fotbaliști valoroși, care vor pune umărul la treabă în mod serios.

 

„Deocamdată sunt singur la echipă. Baza sportivă ar avea nevoie de modernizări. În liga a doua nu cred ca ne omologhează cineva terenul să jucăm pe el. Dacă nu există posibilitatea de a juca la Simeria, atunci mă gândesc să mut echipa la Hunedoara. Corvinul e o posibilitate, e o variantă pe care o iau în calcul. E prematur acum să vorbim despre așa ceva”, a adăugat Ovidiu Luca.

Articol scris de Loredana Juglea

10 Dec. 2008, 17:49 Liga 3
Pe aceeași temă