CSM Târgoviște, primul amical câștigat !

22 Jul. 2009, 12:58 Rezultate
CSM Târgoviște,** primul amical câștigat !

 

Nou-promovată în Liga III, CSM Târgoviște a obținut marți după-amiază prima victorie a actualei campanii de pregătire, în fața formației AS Filipeștii de Pădure (n.r eliminată din Cupa României de Electrosid Titu, 3-0). Târgoviștenii s-au impus cu 3-0 pe stadionul Eugen Popescu, golurile fiind marcate de Cârstea (penalty), Filip și Mirel Matei.

 

CSM a început în formula: Dumitra – B. Matei, Fl. Constantin, Vătavu, Arabolu – Cârstea, Dinu, Bălășoiu, Dicu – Filip, L. Nicolae. În repriza a doua: Ghițescu – Daia, Pașalan, Chircă, Caibăr – Grecu. Anton, Lețu, Voinescu – Pîrvu, M. Matei. Au mai intrat: Stan, V. Ilie, Pană. Antrenori: Marius Vișan, Răzvan Toboșaru.

 

„Test util „

Antrenorul CSM-ului, Marius Vișan, consideră un test util partida de marți seară, mulțumit și de evoluția jucătorilor săi dar și de rezultatul consemnat la final. „Echipa s-a mișcat bine, în fața unui adversar de aceeași valoare. Am bătut cu 3-0, dar mai avem mult de lucru. În Divizia C va fi mult mai greu ca la județ. Important este să omogenizăm jocul, relațiile de joc etc”.

 

 

Patru de la Municipal !

În tricoul CSM-ului au evoluat și patru fotbaliști de la FC Municipal, din grupul celor care n-au făcut deplasarea în cantonamentul din Semenic. Ghițescu, Anton, Lețu și Mirel Matei au bifat minute bune în amicalul cu Filipești, ultimul trecându-și în cont un gol în poarta prahovenilor.

 

 

Rezultatele CSM-ului din pregătiri

1-3 cu FC Sopot (Liga IV Dolj)
3-0 cu Filipești de Pădure (Liga III)

Articol scris de: Ionuț MARIN
 

22 Jul. 2009, 12:58 Rezultate
Pe aceeași temă