A apărat cu mâna ruptă

Medrea Nicoleta 03 Mar. 2009, 21:32 Rezultate
A apărat cu mâna ruptă

Cu un lot format doar din 13 jucători dintre care șase au fost transferați în săptămâna dinaintea reluării campionatului Ligii a III-a, CS Vulcan a învins, pe teren propriu, în etapa a XVIII-a a Seriei a V-a, cu scorul de 2-1 formația Alto Albina. Ineditul meciului a fost dat de portarul gazdelor, care a apărat cu o mână ruptă.

"Cu o zi înainte de meci i-am spus lui Tonca să își de-a gipsul jos și să intre în poartă. Nu aveam altă soluție", a dezvăluit Tudorache care caută să mai transfere de urgență încă un portar.

Tehnicianul Marin Tudorache (foto) spune că ar fi fost o mare rușine ca un oraș cu tradiție în fotbal precum Vulcanul să își retragă echipa din campionat la mijlocul competiției.
"Am făcut transferuri doar prin telefon. Băieți sunt de admirat însă și cu această victorie Vulcanul are șanse mari să retrogradeze. Însă, nu e totul pierdut. Ne vom agăța de orice șansă pentru a ne menține în Liga a III-a", a spus Tudorache pentru liga2.ro.

Ultimi jucători sosiți la CS Vulcan sunt: Gheorghinescu (Universitatea Petroșani), Crăciunescu (Măgura Pui), Belei și C. Cristian (Minerul Aninoasa), Rondac (Ghimbav) și Leca (Chimia Craiova)

Medrea Nicoleta 03 Mar. 2009, 21:32 Rezultate
Pe aceeași temă