Răzvan Fetița s-a săturat de dezastrul de la Unirea Alba Iulia: “Un an de zile de păcăleală! Ne luăm traista și plecăm.” În 2021 a primit trei salarii și jumătate, restanțe din 2020

Dan HENEGAR 28 Dec. 2021, 14:36 Liga 3
Răzvan Fetița s-a săturat de dezastrul de la Unirea Alba Iulia: “Un an de zile de păcăleală! Ne luăm traista și plecăm.” În 2021 a primit trei salarii și jumătate, restanțe din 2020

După căpitanul Alexandru Giurgiu, un alt jucător al Unirii Alba Iulia pune degetul pe rana propriei echipe. Este vorba despre atacantul Răzvan Fetița (30 de ani), cel mai experimentat fotbalist al ”alb-negrilor”, ultimii clasați în Seria a 9-a a Ligii 3 după prima parte a actualului sezon.

Folosit în acest campionat de antrenorul Valentin Sinescu în postura de vârf împins, în lipsă de soluții, Fetița a realizat o ”dublă”, la Jucu, în prima victorie stagională, 4-2 cu Sănătatea Cluj, meci în care a purtat banderola de căpitan în absența lui Giurgiu.

”M-am săturat de păcăleală, de un an de zile sunt doar promisiuni. Puteam pleca în vară, dar nu regret că am rămas, în ciuda acestor rezultate dezamăgitoare și a problemelor financiare, pentru că am avut foarte multe de învățat de la profesorul Valentin Sinescu”, a spus, pentru Ziarul Unirea, Răzvan Fetița, ajuns la Unirea la începutul anului 2019.

Fetița a primit în 2021 trei salarii și jumătate, restanțe din 2020

Chiar dacă oficialii uniriști promiteau că încearcă să plătească o parte dintre salarii în preajma sărbătorilor de iarnă, acest lucru nu s-a produs. Situația pare fără ieșire, iarăși se așteaptă ca în vară, cu sufletul la gură, transferul lui Nicolae Stanciu, mutare anunțată în aceste zile de agentul său, pentru a se evita dezastrul, scrie Ziarul Unirea.

Unirea Alba Iulia a încheiat anul în postura de ”lanternă roșie” a Seriei a 9-a, cu doar 8 puncte strânse în 15 meciuri, amenințată cu o retrogradare rușinoasă, iar antrenorul Valentin Sinescu a anunțat că nu mai continuă în asemenea condiții. Ținând cont de problemele actuale ale clubului, există șanse ca majoritatea jucătorilor să plece, o dezertare masivă, în discuție fiind Giurgiu, Fetița, dar și fotbaliști din alte zone precum Mocanu, Bartok, Ciorgovean, S. Tineiu sau Cl. Morariu, iar lucrurile să se agraveze și mai mult.

”Dacă nu se lămuresc treburile, ne luăm traista și plecăm. În principiu nu aș mai vrea să mai stau. Aștept oferte de la echipe din oraș și din Alba pentru că nu doresc să mai joc departe de casă, cu toate că au mai fost propuneri și din alte zone. Nu convine nimănui că ne chinuim în asemenea hal, că nu sunt bani la Unirea! În 2021 eu am luat trei salarii și jumătate, restanțe din 2020, deci s-au strâns 12 luni neachitate!”, a încheiat Fetița, care a mai jucat în Alba la Performanța Ighiu (2015-2018), plecând apoi 6 luni la CNS Cetate Deva.

Dan HENEGAR 28 Dec. 2021, 14:36 Liga 3
Pe aceeași temă