Probleme pentru Dorin Goian. Antrenorul Forestei Suceava a fost depistat pozitiv cu SARS-CoV-2. Anunțul clubului și ce se întâmplă mai departe

Marius ANGHEL 02 Oct. 2020, 13:48 Liga 3
Probleme pentru Dorin Goian. Antrenorul Forestei Suceava a fost depistat pozitiv cu SARS-CoV-2. Anunțul clubului și ce se întâmplă mai departe

Probleme cu virusul SARS-CoV-2 și la Foresta Suceava! Din nou. De această dată, infectat cu noul coronavirus este chiar antrenorul Dorin Goian (39 de ani).

După ce pregătirea din această vară, înaintea startului noului sezon de Liga 3, i-a fost afectată din cauza infectărilor mai multor jucători din lot, mai nou, Foresta Suceava are din nou probleme cu COVID-19. De această dată, cel depistat pozitiv a fost chiar antrenorul principal, Dorin Goian.

Dorin Goian, antrenorul Forestei, are COVID-19

Anunțul a fost făcut de Foresta, pe pagina sa de Facebook, club care anunță și că cei care vor conduce echipa cel puțin la meciul cu Șomuz Fălticeni vor fi antrenorii secunzi Daniel Bălan și Bogdan Tudoreanu.

”În cursul zilei de ieri, antrenorul Dorin Goian a efectuat un nou test pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.
În urma acestui test, a fost declarat pozitiv, astfel încât acesta nu va putea fi alături de echipă în deplasarea de la Fălticeni.
Echipa va fi condusă de pe banca tehnică de secunzii Bălan Daniel și Tudoreanu Bogdan.
Îi urăm însănătoșire grabnică și îl așteptăm cât mai repede alături de lotul nostru!”, a anunțat Foresta.

Fostul internațional Dorin Goian va sta în izolare cel puțin 14 zile și va putea reveni la antrenamentele echipei Foresta Suceava abia după ce noile teste pentru COVID-19 vor ieși negative.

Jucătorii Forestei Andrei Sahlean, Cosmin Rotaru, Ruben Sumanariu și Eugeniu Celeadnic au avut COVID-19 în vară și au fost nevoiți să stea izolați o perioadă de coechipieri.

Foresta, o înfrângere și o victorie cu Dorin Goian antrenor

Foresta Suceava are meci în etapa a 4-a a Ligii 3 în deplasare la Șomuz Fălticeni, sâmbătă, de la ora 15:00, împotriva uneia dintre cele trei echipe cu punctaj maxim în Seria 1 după primele trei runde.

Foresta n-a jucat în etapa trecută, fiindcă ar fi trebuit să o întâlnească pe teren propriu pe Bucovina Rădăuți, echipă decimată de noul coronavirus și care la momentul respectiv nu jucase nici în primele două runde ale sezonului din aceeași cauză. Partida a fost reprogramată pentru 28 octombrie, de la ora 15:00.

În primele două etape, Foresta Suceava cu Dorin Goian antrenor a înregistrat o înfrângere pe teren propriu cu Știința Miroslava (scor 1-2) și o victorie în deplasarea de la CSM Ceahlăul Piatra Neamț (scor 1-0).

Cu trei puncte acumulate până acum, dar și cu un meci mai puțin disputat, Foresta se află pe locul 5 din 10 în Seria 1 a Ligii 3.

Foto: Foresta Suceava

https://liga2.prosport.ro/liga-3/focar-de-covid-19-la-steaua-nu-mai-putin-de-10-cazuri-au-militarii-dupa-ultima-testare-meciul-cu-dinamo-2-se-joaca-insa-comunicatul-clubului-19150421

Marius ANGHEL 02 Oct. 2020, 13:48 Liga 3
Pe aceeași temă