VIDEO | Mihai Udrea a marcat golul sezonului în fotbalul românesc! Portarul echipei FCSB 2 a înscris cu un șut din propriul careu

Andrei PASCU 31 Oct. 2020, 22:37 Liga 3

FC Voluntari 2 și FCSB 2 au oferit un meci extrem de interesant în etapa a 8-a a Ligii 3, Seria 4. Meciul s-a terminat cu victoria oaspeților, scor 4-1. Un motiv în plus pentru această diferență de la final a fost faptul că, din lotul celor de la FCSB 2, au făcut parte mai mulți jucători de la prima echipă.

FCSB 2 a contat pe șapte jucători de la prima echipă 

Antrenorul Bogdan Argeș Vintilă s-a bazat pe șapte fotbaliști care în acest sezon s-au regăsit mai mult sau mai puțin în prima echipă a FCSB-ului: Alexandru Buziuc, Aristeidis Soiledis, Ștefan Cană, Marius Briceag, Gabriel Enache, Răzvan Oaidă și Cristian Dumitru.

Și FC Voluntari 2 a contat pe doi jucători care au avut câteva prezențe în Liga 1. Adelin Voinescu și Alexandru Ilie au făcut parte în câteva meciuri din fotbaliștii utilizați de Mihai Teja la prima echipă, pentru că se încadrează în regula sub 21 de ani impusă în prima divizie.

Portarul Mihai Udrea a marcat din poartă în poartă 

Meciul nu a început însă foarte bine pentru FCSB 2, iar căpitanul Gabriel Enache și-a marcat un autogol în startul partidei, în minutul 7. Bucureștenii au început cursa de urmărire, iar până la pauză au reușit să restabilească egalitatea, prin Cristian Dumitru, în minutul 25.

FCSB 2 a venit mai motivată de la cabine, iar golul de 2-1 a căzut la două minute de la reluare, prin portarul Mihai Udrea (foto). Acesta a degajat un balon din marginea propriul careu, care l-a sărit pe omologul său din poarta adversă, Mihai Cotolan, și, spre surprinderea tuturor jucătorilor și a staffurilor tehnice, a intrat în plasă. După încă două minute, oaspeții s-au desprins pe tabelă, grație unui autogol al lui Adelin Voinescu.

Scorul final, 4-1, a fost stabilit cu 20 de minute înainte de ultimul fluier, prin Alexandru Buziuc, un fotbalist care a evoluat constant în prima echipă a celor de la FCSB în acest sezon.

Golurile echipei FCSB 2 sunt disponibile aici:

FC Voluntari 2: Cotolan – Chilili, Dumitru, Dima, Hagiu, Dorobanțu, Ozkara, Voinescu, Mitrache, Ilie, Buliga
Antrenor: Dinu Todoran

FCSB 2: Udrea – Soiledis, Trif, Cană, Briceag, Enache, Ardelean, Oaidă, Gogor, Buziuc, Dumitru
Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă

FCSB 2, pe locul 2 în Seria 4 din Liga 3 

FCSB 2 a ajuns la 18 puncte după victoria cu FC Voluntari 2 și e pe poziția a 2-a în Seria a 4-a, la patru puncte de liderul Steaua. De partea cealaltă, ilfovenii rămân pe locul 4, cu 10 puncte.

Meciul este disponibil aici: 

În această etapă, Steaua a făcut primul pas greșit în Liga 3.

CELELALTE REZULTATE înregistrate în Seria 4 în ETAPA A 8-A A LIGII 3

Foto și video: Metropola TV

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-8-13-meciuri-se-disputa-acum-printre-care-si-derby-ul-brasovului-corona-sr-municipal-sapte-partide-sunt-deocamdate-amanate-din-cauza-covid-19-in-aceasta-runda-19155182

https://liga2.prosport.ro/liga-3/steaua-a-fost-oprita-de-cs-tunari-din-drumul-spre-a-opta-victorie-la-rand-in-liga-3-militarii-raman-insa-liderii-seriei-4-19155436

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foresta-suceava-s-a-vindecat-miraculos-de-covid-19-la-doua-zile-dupa-restanta-nedisputata-cu-bucovina-radauti-toti-cei-11-fotbalisti-au-iesit-negativ-19155209

Andrei PASCU 31 Oct. 2020, 22:37 Liga 3
Pe aceeași temă