Partida cu FCSB 2, una ca oricare alta pentru jucătorii Stelei. Walace da Silva: ”E un meci, la fel cum a fost și cel cu Balotești. Suntem Steaua, nu contează cu cine jucăm”. Reacția veteranului Liviu Băjenaru

Răzvan STÎNGĂ 17 Sep. 2020, 17:55 Liga 3
Partida cu FCSB 2, una ca oricare alta pentru jucătorii Stelei. Walace da Silva: ”E un meci, la fel cum a fost și cel cu Balotești. Suntem Steaua, nu contează cu cine jucăm”. Reacția veteranului Liviu Băjenaru

Steaua a început Liga 3 cu o victorie la scor cu CS Balotești, cu 5-1. Acum, în etapa cu numărul doi, va juca împotriva celor de la FCSB 2. Jucătorii nu văd partida ca pe una specială, ci ca pe una obișnuită, la fel cum a fost și cea din runda inaugurală. Mijlocașul Liviu Băjenaru (37 de ani) și fundașul Walace Alves da Silva (30 de ani) consideră că nu este nimic special în meciul cu FCSB 2 și că se vor mobiliza la fel ca în orice altă ipostază, pentru a lua cele trei puncte.

Liviu Băjenaru: ”Sper să stau alături de staff și de jucători până în Liga 1” 

Liviu Băjenaru a ajuns la o vârstă la care mulți fotbaliști sunt deja retrași, dar el nu se gândește la acest moment deocamdată. Își dorește să mai joace cel puțin doi ani și să promoveze cu Steaua în Liga 1. Ulterior, va vedea ce decizie va lua.

Sper să stau alături de staff și de jucători până în Liga 1 și de acolo vom vedea ce se va întâmpla. E o primă victorie, e bine că am început cu dreptul și sperăm ca etapă de etapă să creștem în randament fiecare. Să continuăm pe aceeași linie. Nu am avut operații, nu am avut accidentări și din punct de vedere fizic mă simt foarte bine, cred că asta m-a ținut în formă până acum.

Suntem mulți jucători care ne cunoaștem. Am fost și la Juventus împreună, cred că asta va conta. Și la celelalte echipe au fost făcute transferuri, dar nu s-a văzut omogenitate. Aici, zic eu, ne cunoaștem, știm ce putem și e un avantaj. E urât că nu jucăm cu spectatori. Simțim și noi lipsa suporterilor. Sperăm ca în retur să se umple stadionul, să se dea drumul cu fani în tribune.

(N.r. – referitor la meciul cu FCSB 2) Din punctul meu de vedere e doar etapa a doua, pe care trebuie să o câștigăm”, a declarat Liviu Băjenaru pentru Steaua TV.

Walace Alves da Silva: ”Mă văd în Liga 1 cu Steaua” 

Walace Alves da Silva își dorește același lucru ca și colegul său. Să aibă evoluții bune alături de Steaua și să promoveze în Liga 1. Vrea să joace cât mai mult pentru echipa antrenată de Daniel Oprița, pentru că vrea să evolueze în tricoul roș-albastru și în prima divizie.

Noi suntem Steaua, nu contează cu cine jucăm. Sunt fericit că sunt aici, pentru că Steaua e cea mai mare echipă din România. Sper să ajut echipa să îndeplinească obiectivele. Mai am până o să ajung la nivelul la care am fost înainte, ținând cont că am stat destul de mult timp fără să joc, dar mă simt bine acum. Mă văd în Liga 1 cu Steaua.

(N.r. – referitor la meciul cu FCSB 2) Pentru mine e un meci la fel cum a fost și cel cu Balotești. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, să ne concentrăm indiferent că e vorba de FCSB, Dinamo, Rapid sau altă echipă din seria noastră. Trebuie să câștigăm toate meciurile. Deja s-a creat o familie, avem un grup frumos, jucători de valoare. Vedeți și voi că într-un meci apar 11 jucători, în alt meci apar alți 11. Suntem un lot valoros și nu există titulari sau rezerve”, a declarat Walace Alves da Silva pentru Steaua TV.

Steaua a debutat cu o victorie clară în Liga 3, 5-1 cu CS Baloteşti. Marcatorii au fost Rareș Enceanu (3, 7), Alexandru Zaharia (32) Adrian Ilie (38) și Florin Răsdan (43).

Primul meci al sezonului pentru Steaua a fost însă în Cupa României. A câștigat la scor confruntarea de pe teren propriu, tot contra celor de la CS Balotești, cu 6-0. Pentru Steaua au marcat în meciul de cupă cu CS Balotești Florin Răsdan (2), Liviu Băjenaru (21), Robert Elek (32, 65), Mădălin Mihăescu (69) și Dragoș Nicolae (84).

Steaua, în aceeași serie cu FCSB 2, Dinamo 2 și Rapid 2

Steaua a fost repartizată, conform tragerii la sorți realizată pe 3 septembrie, în Seria 4 din Liga 3, alături de Dinamo 2, Rapid 2, Concordia Chiajna 2, Progresul Spartac, CS Tunari, Voluntari 2, Metalul Buzău, CS Balotești, FCSB 2.


Foto: Steaua TV Official

 

 

Răzvan STÎNGĂ 17 Sep. 2020, 17:55 Liga 3
Pe aceeași temă