Oțelul II și CS Ovidiu, adversari pentru Breaza

08 Jun. 2009, 20:29 Liga 3
Oțelul II și CS Ovidiu,** adversari pentru Breaza

Vineri, odată cu ultima etapă din Liga a III-a, s-au desemnat și echipele ce vor susține meciurile de baraj în liga secundă. Antrenorul prahovenilor de la Tricolorul Breaza, Florin Stăncioiu (foto) a mers să vadă derbiul seriei I, dintre Oțelul II Galați și Pambac Bacău, joc ce a desemnat echipă calificată la baraj din această serie.

 

Cu fostul campinean Robert Elek în mare formă, autor a 3 goluri, "satelitul" prim-divizionarei Oțelul a câștigat cu 7-1 și va fi, alături de CS Ovidiu (calificată cu emoții, din seria a ÎI-a), adversară Tricolorului la turneul de baraj de la Buzău.

 

Elevii lui Stăncioiu nu au simțit prea mult lipsă antrenorului lor și, conduși de secundul Costin Plavache au învins cu 4-1 la Bod, prin golurile marcate de Marinescu, Negotei, Petcu și Barsanel, așteptând acum începerea meciurilor decisive.

 

Barajul de promovare în Ligă a ÎI-a va începe pe 10 iunie, la Râmnicu Sărat cu meciul dintre Oțelul ÎI Galați și Tricolorul Breaza.  Apoi, la Buzău, pe stadionul "Gloria", Tricolorul va juca și al doilea meci, în 14 iunie, împotrivă celor de la CS Ovidiu, iar în ultimul meci, prahovenii vor aștepta, în 17 iunie, rezultatul dintre Oțelul ÎI și constantenii de la CS Ovidiu. Prima clasată, după cele trei meciuri, va promova în eșalonul secund.

 

Articol scris de Marian Dima

08 Jun. 2009, 20:29 Liga 3
Pe aceeași temă