Onu nu renunță și vrea tot în Liga a II-a

08 Jul. 2009, 13:08 Liga 3
Onu nu renunță** și vrea tot în Liga a II-a

Geta Onu își petrece mai tot timpul la birou și la teren, acolo unde monitorizează antrenamentele echipei. Președintele executiv de la CSU Vasile Goldiș e optimist că în cele din urmă, chiar dacă echipa a retrogradat, să se joace tot în Liga a II-a.

 

 

„În continuare cred că vom juca în Liga a II-a. Știu că Fortuna Covaci va juca în eșalonul doi și că Sorin Altmayer de la CFR Timișoara e conducător la nou promovată. Eu nici nu speram ca să luăm locul Covaciului. Eu cred că una din promovatele din alte serii nu vor îndeplini condițiile. Mai există și varianta ca una din echipele din seria est din Liga a II-a să nu se înscrie în noul campionat”, a declarat Geta Onu.
 

 

O altă variantă, pe care conducerea de la CSU Vasile Goldiș nu a dorit să o comenteze, ar fi ca Liberty Salonta să nu se înscrie, astfel că trupa arădeană ar rămâne în Liga a II-a.
 

 

Cert este că reunirea lotului de la Salonta a fost amânată, iar mai mulți fotbaliști au primit din partea președintelui Cătălin Sărmășan acte prin care se pot antrena cu alte echipe.
 

 

Articol scris de Daniel BERAR
 

08 Jul. 2009, 13:08 Liga 3
Pe aceeași temă