Minerul, înaintea ultimului joc din tur: „Sper să ne strângem 11 jucători”

Marius ANGHEL, Mircea OGLINDOIU 14 Nov. 2014, 12:09 Liga 3
Minerul, înaintea ultimului joc din tur:**

Fără gol marcat în precedentele trei jocuri, Minerul Mehedinți întâlnește FC Hunedoara, în ultimul meci pe care-l mai are de disputat în acest an. În ultima etapă din tur, programată săptămâna viitoare, echipa mehedințeană va sta, astfel că după jocul din această după-amiază va intra în vacanță.

Neplătiți, jucătorii așteaptă cu nerăbdare încheierea primei părți a campionatului și speră ca din retur să-și găsească alte angajamente, dacă problemele financiare cu care se confruntă clubul cu sediul la Valea Copcii nu se vor rezolva în iarnă.

„Așteptăm să se încheie turul, fiindcă numai noi știm cât ne-am chinuit în această toamnă. Bani nu am luat și toți băieții sunt supărați. Sper să ne strângem 11 jucători, ca să disputăm și  meciul cu Hunedoara, după care vom vedea pe ce drum o vom lua. Lucrurile păreau bune în vară, când am promovat, după care problemele financiare au fost din ce în ce mai mari. Am început turul cu o victorie, pe propriul teren,  iar eu îmi doresc să-l încheiem tot cu un succes, chair dacă nu ne-am antrenat nici în această săptămână”, a precizat căpitanul Bogdan Merluță.

Hunedoara n-a înscris de cinci etape

Și FC Hunedoara se află în criză de rezultate. După un început promițător de campionat, cu 11 puncte în primele 5 partide, hunedorenii păreau că pot emite pretenții la promovare, însă din luna septembrie n-au mai câștigat niciun joc, iar în ultimele 5 etape nici măcar nu au reușit să marcheze. „Se pare că băieții și-au pierdut entuziasmul cu care au evoluat în startul campionatului și au uitat să fie o echipă”, a explicat președintele hunedorean Alin Barna.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

Marius ANGHEL, Mircea OGLINDOIU 14 Nov. 2014, 12:09 Liga 3
Pe aceeași temă