Au început bătăliile pentru Liga 2 | CS Dinamo și AFC Odorheiu Secuiesc au luat o opțiune importantă pentru calificarea în finală. CSM Olimpia a egalat spectaculos, într-un joc cu trei eliminări. Poli Timișoara a fost învinsă acasă

Au început bătăliile pentru Liga 2 | CS Dinamo și AFC Odorheiu Secuiesc au luat o opțiune importantă pentru calificarea în finală. CSM Olimpia a egalat spectaculos, într-un joc cu trei eliminări. Poli Timișoara a fost învinsă acasă

UPDATE: În urma disputării meciurilor din manșa tur a fazei semifinale a barajului de promovare în Liga 2, două echipe gazdă au câștigat pe teren propriu, patru formații oaspete s-au impus în deplasare, în timp ce un meci s-a încheiat la egalitate in extremis.

Victorioase în deplasare, la cel puțin două goluri diferență, au fost AFC Odorheiu Secuiesc (3-0 la CS Blejoi) și CS Dinamo (4-2 la Dunărea Călărași), astfel că ele au luat o opțiune importantă în calificarea în finală. Tot ”afară” au câștigat și Unirea Braniștea (2-1 la Știința Miroslava) și Minaur Baia Mare (2-1 la Poli Timișoara).

Pe teren propriu s-au impus doar Vedița Colonești (1-0 cu SC Popești Leordeni) și CSM Unirea Alba Iulia (1-0 cu SCM Râmnicu Vâlcea). Aceasta din urmă a dat lovitura în preluniri.

În fine, singura remiză a fost înregistrată la Satu Mare, acolo unde Minerul Lupeni a avut 2-0, a avut un om în plus pe teren pe final, dar în prelungiri au avut loc momente spectaculoase pentru spectatorii echipei gazdă. După ce arbitrul a mai arătat două cartonașe roșii în prelungiri, câte unul pentru fiecare echipă, CSM Olimpia a marcat din penalty și apoi a punctat pe un contraatac, la ultima fază, în minutul 100, pentru un 2-2 care lasă șanse egale celor două echipe pentru calificarea în faza finală.

Jocurile retur au loc sâmbătă, de la ora 17:30.

Reamintim, trei meciuri din faza semifinală a barajului de promovare în Liga 2 nu se dispută, nefiind programate de FRF. Merg în faza dinală, fără să joace, FC Bacău, CS Tunari și Gloria Bistrița Năsăud.


Meciurile din faza semifinală a barajului de promovare în Liga 2, manșa tur, debutează astăzi, miercuri, 21 mai 2025, de la ora 18:00, însă în acest an nu se vor disputa toate cele zece partide, ci doar șapte.

În premieră, de când Federația Română de Fotbal a introdus acest format de accederea în eșalonul superior Ligii 3, trei echipe dintre cele calificate nu au fost programate, fiindcă nu au îndeplinirii condițiilor minime de participare.

  • Sporting Liești, CSO Băicoi și ACSO Filiași, clasate pe locul 2 în Seriile 2, 6, respectiv 8, sunt echipele care nu au fost programate, astfel că FC Bacău, CS Tunari și Gloria Bistrița Năsăud, adică echipele care au terminat pe primul loc în Seriile 1, 5 și 7, s-au calificat la ”masa verde” în faza finală a barajului de promovare.

Doar șapte jocuri din zece au loc în acest sezon în faza semifinală a barajului de promovare în Liga 2

Cele șapte jocuri rămase de disputat în această fază semifinală au manșa tur programată pe terenul echipelor Știința Miroslava, Vedița Colonești, Dunărea Călărași, CS Blejoi, CSM Unirea Alba Iulia, CSM Olimpia Satu Mare și Politehnica Timișoara, adică formații care au terminat play-off-ul pe locul 2 în seriile din care au făcut parte.

Meciurile retur au loc sâmbătă, 24 mai, de la ora 17:30.

Acest turneu de promovare face parte din Faza a III-a a sezonului de Liga 3, în care participă primele două clasate din play-off-urile celor zece serii. În total, 20 de echipe luau startul, în mod normal, în faza semifinală a barajului de promovare, iar după dubla manșă se înjumătățesc și participă în faza finală a barajului pentru accederea Liga 2. Astfel de ajunge la cele cinc echipe care promovează în noua ediție a campionatului ligii secunde, sezonul 2025-2026.

  • Dintre cele 20 de echipe calificate în acest sezon în faza semifinală, nouă au evoluat și în ediția trecută a acestei faze. Este vorba despre FC Bacău, SC Popești Leordeni, Dunărea Călărași, CS Dinamo, Vedița Colonești, SCM Râmnicu Vâlcea, Poli Timișoara, ACSO Filiași și Gloria Bistrița Năsăud. Dunărea Călărași și CS Dinamo au meci direct, ca și în sezonul trecut.

Meciurile tur din faza semifinală a barajului de promovare în Liga 2:

B2: ȘTIINȚA MIROSLAVA (l2S1)UNIREA BRANIȘTEA (l1S2) 1-2

Stadion: Uricani – terenul 1 (Uricani – Iaşi).
Arbitru: Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe – Covasna). Asistenți: Mihăiță Adrian Noroc (Botoşani) și Barna Tamas Biro (Cernat – Covasna). Rezervă: Gellert Feleki (Odorheiu Secuiesc – Harghita). Observator arbitri: Bogdan Zanfirescu (Botoşani). Delegat joc: Ciprian Mihail Șerban (Bucureşti).

Știința Miroslava: Feșteu – Ngong Charm (Niamțu 85′), Țimbalariu, Cozma (Granja Hurtado 62′), Saizu, Mihăeș (cpt.), Unghianu, Bogleș (Olăeru 46′), Ungurenașu (Joao Makanda Chamutacachi 69′), Nemțanu (Takoutsing Fotsing 85′), Finica
Rezerve neutilizate: Ababei – Dav. Petrișor, Mbengue, Șovea
Antrenor: Cristian Popovici

Unirea Braniștea: Mat. Frunză – Bordun, Gab. Răducan (M. Coman 82′), Andr. Mihai, D. Cireș, Val. Munteanu (G. Popa 84′), Fadei, Gab. Ursu, Hilohi, Moroianu, Murgoci
Rezerve: M. Toader – Șt. Pavel, Ed. Radu, Ius. Enache, Rob. Olteanu, C. Vasile, , Butuc
Antrenor: Ion Gheorghiță

Final de partidă la Uricani, unde Unirea Braniștea câștigă turul semifinalei cu Știința Miroslava, scor 2-1 (0-0), și ia o opțiune importantă pentru calificarea în finala barajului.
♦Min 75 1-2 Contră a Științei, Unghianu îl deschide în banda dreaptă pe Nemțanu, acesta centrează în gura porții pentru același Giani Unghianu, care îndeplinește o simplă formalitate din 2 metri. Semifinala este relansată.
♦Min 68 0-2 Contraatac al Unirii Braniștea, Munteanu primește în stânga și sprintează excelent în fața mai tânărului Olăeru, pătrunde în careu, centrează în fața porții, iar de la bara a doua Denis Bordun pune latul și îndeplinește o simplă formalitate din 4-5 metri
La meciul de la Uricani asistă și antrenorul echipei FC Bacău, Costel Enache, venit să urmărească la lucru viitoarea adversară din finala barajului pentru promovarea în Liga 2.
♦Min 60 0-1 Lovitură liberă executată Murghici, de la 30 de metri lateral stânga, Ungurenașu respinge până la Răducan, care, din careu, scoate cu capul înapoi pentru Denis Bordun, care trage din prima cu stângul, cu exteriorul, din 16-17 metri, la prima bară, iar portarul Feșteu intervine târziu și nu poate respinge
Pauză la Uricani, Știința Miroslava și Unirea Braniștea sunt la egalitate, 0-0, după o primă parte echilibrată, cu ocazii bune de ambele părți.

B3: VEDIȚA COLONEȘTI (l2S4) – SC POPEȘTI LEORDENI (l1S3) 1-0

Stadion: ”Mircea Stan” (Coloneşti – Olt).
Arbitru: Răzvan Negară (Vaslui). Asistenți: Sebastian Păduraru (Gura Humorului – Suceava) și Cosmin Vițelaru (Vaslui). Rezervă: Nicolae Breoi (Ploieşti – Prahova). Observator arbitri: Zoltan Tamaş (Odorheiu Secuiesc – Harghita). Delegat joc: Camelia Nicolae (Bucureşti).

Vedița Colonești: Calotă – Rob. Ene, M. Sanda, Gab. Matei (cpt.), I. Ct. Popescu – Turcin, Bessong, M. Ad. Cristea, Ant. Stan, Dr. Gheorghe, Dane (Godwin 20′)
Rezerve: Vieru – Rob. Ciobanu, Ant. Niță, A. R. Călin 67′, C. Costea 75′, Durdun, Ad. Manea, I. Bg. Călin 75′
Rezerve: Mircea Stan

SC Popești Leordeni: Isvoranu – Leafu, Mih. Ion, Al. Nic. Gheorghe (Al. I. Munteanu 60′, eliminat – 90′), Epure, C. Olteanu, Boiangiu, Mir. Tache, Purice, D. Ilie, Bg. Manole
Rezerve: Ad. Mușat – M. Al. Gheorghe, Vlaicu, Al. D. Cr. Burlacu, Zătreanu, Andr. Moise 75′, I. Nic. Florea, Păpălău
Jucători adiționali: R. Andr. Oprea – Nic. Voican, Pătrășcoiu
Antrenor: Andrei Cristea
Eliminat: Alexandru Ioan Munteanu 90′ (cumul de cartonașe galbene)

Final de joc la Colonești, unde Vedița câștigă manșa tur a barajului cu SC Popești Leordeni, scor 1-0
♦Min 90 Alexandru Ioan Munteanu primește al doilea galben și este eliminat
♦Min 42 1-0 Codruț Turcin șutează puternic din afară careului, mingea atinge pământul în fața lui Isvoranu și portarul e bătut

B4: DUNĂREA CĂLĂRAȘI (l2S3) – CS DINAMO BUCUREȘTI (l1S4) 2-4

Stadion: Comunal (Chirnogi – Călăraşi).
Arbitru: Dan Ștefan Buzărnescu (Craiova – Dolj). Asistenți: Alexandru Mihăilă și Cristian Cosmescu (ambii din Râmnicu Vâlcea – Vâlcea). Rezervă: Cătălin Gheorghe Drugea (Buzău). Observator arbitri: Stan Prodan (Alexandria – Teleorman). Delegat joc: Andrei Dorian Bîrsan (Bucureşti).

Dunărea Călărași: Al. Costache – Seb. Burlacu, Mih. Țicu, G. Tudoran, Marcus Diniz, Obedeanu, Bîrzu, Andreescu (cpt.), Milotin-Cârciag, R. Toade, M. Apostol
Rezerve: Al. Sîrbu, Calu, Cecala, Al. Bărbuț, Al. Georgescu, Ghia, Andr. Zaharia, Andr. Dobre, Hagiu
Antrenor: Mircea Ștefan

CS Dinamo: Lăpădat – Demci, Bobaru (cpt.), I. Andr. Zaharia, Bg. Alexandru, Gab. Vișan, Mălăele, King Otega, Uleia, Vas. Constantin, Vl. Georgescu
Rezerve: Achiriloaei – Balca, M. Anghel, Cernamoriț, Băceanu, Vl. Tudorache, D. Burlacu, Toarcaș, G. Apostol
Jucător adițional: Mih. Pârvu
Antrenor: Florin Bratu

Final de joc la Chirnogi, unde CS Dinamo se impune, așa cum era de așteptat, în fața Dunării Călărași. S-a terminat 4-2 pentru bucureșteni, după ce la pauză au avut 2-0 și în debutul părții secunde au fost egalați.
♦Min 79 2-4 Vladimir Georgescu reface diferența de două goluri pentru bucureșteni
♦Min 75 2-3 Roberto Mălăele punctează a doua oară în acest meci și readuce CS Dinamo în avantaj
♦Min 55 2-2 Marian Obedeanu relansează jocul cu golul său egalizator
♦Min 47 1-2 Mădălin Calu marchează rapid după reluarea jocului și readuce Dunărea în meci
♦Min 38 0-2 Ionuț Andrei Zaharia dublează avantajul de pe tabelă al echipei lui Florin Bratu
♦Min 10 0-1 Roberto Mălăele deschide scorul pentru CS Dinamo la Chirnogi!

B6: CS BLEJOI (l2S5) – AFC ODORHEIU SECUIESC (l1S6) 0-3

Stadion: Comunal Blejoi (Blejoi – Prahova).
Arbitru: Mircea Ardelean (Arad). Asistenți: Florin Iftode (Târgu Bujor – Galaţi) și Viorel Dobre (Bucureşti). Rezervă: Ionuț Constantinescu (Galaţi). Observator arbitri: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ – Neamţ). Delegat joc: Roxana Berceanu (Bucureşti).

CS Blejoi: Mihail Berbeacă – Răducea, Nițescu, Mih. Constantinescu, Andr. Șerban, Bg. Dima (cpt.)(Cr. Ionescu 46′), Fab. Sîrbu, Ov. Costache, Guiu (Rob. Tudor 46′), Mănescu (Popenciu 46′), Lambru
Rezerve: P. Cernat – Drăgoi, Mih. Tudor, Seb. Bălașa, Toroiman, Măd. Andrei
Antrenor: Răzvan Vlad

AFC Odorheiu Secuiesc: Deaky – Gergely, Gyorgyi, Colceriu, Bara (cpt.), Sz. Kovacs, Balogh, Kr. Lazar, C. Simo, Raj. Balint, Berkeczi
Rezerve: D. Lukacs – Marosi, Todai, Szoke, T. Biro, T. Hadnagy, Gondor, Ronai, Opra
Jucător adițional: – Sebestyen
Antrenor: Norbert Demeny

Final de joc la Blejoi, unde AFC Odorheiu Secuiesc se impune cel mai clar în jocurile din turul semifinalelor, cu 3-0, contra CS Blejoi, și are prima șansă la calificarea în finală
♦Min 60 0-3 Arthur Gyorgyi pătrunde din stânga, avansează în fața careului și trage din 16 metri, cu dreptul, spectaculos, la vinclul din dreapta, fără șanse pentru portar
♦Min 45 0-2 Fabian Sîrbu greșește nepermis o minge recuperată la mijlocul terenului, e presat de Szilard Balogh și pierde balonul. Jucătorul oaspeților scapă pe contraatac pe dreapta, Sîrbu nu se poate ține după el, Szilard Balogh pătrunde în careu și finalizează cu un șut din 14-15 metri la prima bară, sus, iar Berbeacă este învins din nou
♦Min 23 0-1 Incursiune pe stânga a oaspeților, Gyorgyi intră în careu, mingea e trimisă pe lângă Berbeacă în fața porții, de acolo se respinge în față, iar Levente Bara, nemarcat la 20 de metri central, trage cu dreptul lângă rădăcina barei din dreapta, făcând inutil plonjonul portarului

B8: CSM UNIREA ALBA IULIA (l2S7) – SCM RÂMNICU VÂLCEA (l1S8) 1-0

Stadion: Cetate (Alba Iulia – Alba).
Arbitru: Robert Avram (Piteşti – Argeş). Asistenți: Claudiu Şchiopeţ (Braşov) și Gabriel Neagu (Călăraşi). Rezervă: Dragoș Pîrîu (Curtea de Argeş – Argeş). Observator arbitri: Ioan Duma (Sibiu). Delegat joc: George Valentin Gîdea (Bucureşti).

CSM Unirea: Dar. Roman – Vl. Stanciu (Andreaș 80′), Balaur (cpt.), Vomir, Al. Giurgiu – I. Tănase, Ardeiu – Golofca (Ardei 80′), Golda (Alb. Voinea 74′), Rz. Pîntea (Indrei 57′) – Blănaru (Fetița 57′)
Rezerve neutilizate: Bălgrădean – Sebaș, Vidrăsan, Giosu
Antrenor: Alexandru Pelici

SCM Râmnicu Vâlcea: Gherguș – Ct. Pîrvulescu (Belu-Iordache 73′), Dandea (cpt.), Sălcianu, Tamași (Serafim 42′) – Brînzan – Fl. Pîrvu, Vl. Ionescu, Fl. Al. Zaharia (Dodoi 77′), C. Neagu (Seb. Ivan 46′) – Bg. Rusu
Rezerve neutilizate: Butușină – Tancău, Ov. C. Popescu, Tudorescu, Iana
Antrenor: Eugen Beza

Trupa lui Alexandru Pelici se impune la limită în fața echipei lui Eugen Beza, scor 1-0, cu un gol marcat aproape de finalul prelungirilor. Albaiulienii au mai avut câteva situații importante înainte să marcheze.
♦Min 90+3 1-0 Giurgiu primește în colțul stânga al careului, șutează la poartă, spre colțul lung, portarul blochează, dar respinge în față, iar Albert Voinea, pe fază, aproape, împinge balonul în plasă din 5 metri, în stânga

B9: CSM OLIMPIA SATU MARE (l2S10)MINERUL LUPENI (l1S9) 2-2

Stadion: Olimpia (Satu Mare).
Arbitru: Claudiu Gaitin (Timişoara – Timiş). Asistenți: Daniel Ștefan Lar (Baia Mare – Maramureş) și Patrik Ștefan Sandu (Timişoara – Timiş). Rezervă: Norbert Kemenes (Baia Mare – Maramureş). Observator arbitri: Dan Jiga (Bistriţa – Bistriţa Năsăud). Delegat joc: Teodor Claudiu Pop (Bucureşti).

CSM Olimpia: Al. Maxim – Andr. Aioanei, Diomande (C. Zamfir 76′), Copaci, Oanea, S. Șanta, Zsiga (cpt.)(Văsălie 67′), Lucaci, Chinde (Mustacă 67′), V. Calugher (Gondiu 46′, eliminat – 77′), Al. D. Pop (Sanogo 67′, eliminat – 90+5′)
Rezerve neutilizate: Dar. Văduvă – Em. Negru, Dor. Tudoran, Rz. Prodan
Jucători adiționali: Bg. Miron – Csatari

Antrenor: Alexandru Botoș
Eliminați: Gheorghe Gondiu 77 (roșu direct), Mamourou Sanogo 90+5′ (roșu direct)

Minerul Lupeni: Fl. Raț – Baidoo, Bedea, Nic. Toma, D. Creciunesc (cpt.), Al. Vlad (eliminat – 90+5′), Al. Doboș, Al. I. Popescu, Dulap, Petea, June
Rezerve: Wynney de Sousa – Pandrous, Prem, Ciucurescu, Drîngă, Trancă, Eshun, Hârșan, Marinca
Antrenor: Aurel Moldovan
Eliminat: Alexandru Vlad 90+5′ (roșu direct)

Fluier final la Satu Mate, cu scor egal între cele două echipe, surprinzător, la modul în care părea să se îndrepte meciul atunci când s-a intrat în prelungiri. Cu un jucător mai puțin pe teren, dar și cu trei eliminări dictate de Claudiu Gaitin, CSM Olimpia a reușit să marcheze de două ori în ultimele trei minute și să egaleze Minerul Lupeni. 2-2 s-a încheiat partida.
♦Min 100 2-2 Fază de contraatac a sătmărenilor, Alin Văsălie primește în față, pătrunde în careu și finalizează cu dreptul din 13-14 metri lateral, la colțul lung
♦Min 90+7 1-2 Paul Copaci bate penalty-ul pe jos, lângă bara din dreapta, iar portarul, sărit în partea opusă, e bătut
♦Min 90+7
După lovitura liberă bătută din stânga, Văsălie preia larg în careu, e mai rapid decât Doboș și este lovit în picior, iar arbitrul acordă penalty pentru gazde
♦Min 90+5 Asistentul Sandu îi cheamă pe central și îi spune ceva, iar Gaitin îi elimină direct pe Mamourou Sanogo
și Alexandru Vlad, după ce au avut un conflict în mijlocul careului Minerului, la o fază în care se aștepta executate unei lovituri libere din stânga
♦Min 77 Cosmin Zamfir îl doboară mai întâi la un duel aerian pe Toma, rămâne pe picioare și vrea să protejeze balonul în fața lui Esgun, însă ridică prea sus cotul și îl lovește în față. Gheorghe Gondiu prinde balonul în brațe și merge spre arbitru, e ținut din spate de Daniel Creciunesc, pentru a-i lua mingea, fiindcă faultul fusese pentru Minerul, iar Gondiu are un gest exagerat de eliberare și lovește violent cu cotul stâng. Creciunesc e făcut KO, arbitrul acordă direct cartonașul roșu. Zamfir, care urma să primească cel puțin cartonașul galben, deși faultul său al doilea era de eliminare, nu mai primește nimic!
♦Min 87 0-2 Popescu primește mingea în fața careului, ridică în stânga, printre doi adversari, pentru pătrunderea lui Robert Eshun, care preia și șutează cu dreptul, din cădere, pe lângă portar, în dreapta
♦Min 19 0-1 Alexandru Popescu bate cu dreptul o lovitură liberă de la circa 35 de metri central, în vinclul din stânga, fără șanse pentru Maxim

B10: POLITEHNICA TIMIȘOARA (l2S9) – MINAUR BAIA MARE (l1S10) 1-2

Stadion: Electrica (Timişoara – Timiş).
Arbitru: Marius Naidin (Piteşti – Argeş). Asistenți: Mihai Marian Ionescu (Bradu – Argeş) și Lucian Tănase (Piteşti – Argeş). Rezervă: Raul Sebastian Bădărău (Hunedoara). Observator arbitri: Luis Moisescu (Drobeta-Turnu Severin – Mehedinţi). Delegat joc: Costel Petre (Târgovişte – Dâmboviţa).

Poli Timișoara: Moșoarcă – Aur. Vlaicu, Dav. Roșu, R. Ciurel, Miclăuș (Al. Nagy 84′), Rotariu (Ed. Amariei 84′), Pureca, Dav. Popa (Avramescu 74′), Marincu (cpt.)(Dav. Ciurel 57′), Istratie, Prună
Rezerve: Enășescu – Huminic, D. Tătaru, M. Lazăr, Al. Nic. Militaru
Antrenor: Cristian Gălan

Minaur Baia Mare: Breban – I. Albu, Mondragon Dosman (A. Stan 57′), Dar. Mureșan, Dar. Suciu (Buhai 69′), Fofana (eliminat – 73′), Moh. Camara, Raph. Stănescu, Donca (cpt.), Vitan (Ciocan 81′), Yolou
Rezerve: Vas. Dumitru – Șofroni, Ciubăncan, Chitaș, Batin, Dav. Simion
Jucători adiționali: Gău, Bg. Creț, Saroși
Antrenor: Constantin Schumacher
Eliminat: Laley Fofana 73′ (cumul de cartonașe galbene)

Final de joc pe Electrica, unde Poli Timișoara pierde cu scorul de 1-2 întâlnirea cu Minaur Baia Mare. Grație golului înscris pe final, bănățenii mai păstrează o șansă pentru a întoarce soarta acestei duble manșe și a se califica în faza finală. Totuși, Minaur este favorită la calificare în acest moment.
♦Min 86 1-2 David Ciurel execută o lovitură liberă fix din mijlocul ”căciulii” din fața careului, profită de zidul supraaglomerat din fața sa, trimite în dreapta, pe lângă grupul de jucători din fața sa, Breban e mascat, sare târziu și primește golul care relansează semifinala
♦Min 73 Laley Lensalio Bemetogoma Fofana îl ”cosește” pe David Ciurel la 22 de metri de poarta sa, primește al doilea cartonaș galben și este eliminat
♦Min 45+2 0-2 Mircea Donca bate cu dreptul o lovitură liberă din stânga careului, trimite înșelător pe lângă zidul format din doi jucători și poziționat rău, prea aproape de linia de fund, un fundaș al lui Poli încearcă să devieze de la prima bară, însă mai degrabă își încurcă coechipierul din poartă, care intervine târziu și balonul îi trece pe lângă picior
♦Min 41 0-1 Raphael Stănescu bate penalty-ul pe jos, în stânga, Moșoarcă sare pe direcție, dar nu poate evita golul. Vlaicu a blocat cu brațul drept un șut violent al lui Stănescu de la circa 25 de metri ușor lateral dreapta

B1: Sporting Liești (l2S2) – FC BACĂU (l1S1)nu se dispută
B5: CSO Băicoi
(l2S6) – CS TUNARI (l1S5)nu se dispută
B7: ACSO Filiaşi
(l2S8) – GLORIA BISTRIȚA NĂSĂUD (l1S7)nu se dispută


Meciurile tur din faza finală a barajului de promovare în Liga 2

Învingătoarele din dubla manșă a fazei semifinale a barajului de promovare în Liga 2 acced în faza finală, care are loc în data de 31 mai, turul, respectiv 4 iunie, returul. Primele echipe din programul de mai jos vor fi gazde în tur.

  • F1: FC Bacău (Învingătoarea B1) – Învingătoarea B2 (Știința Miroslava / Unirea Braniştea)
  • F2: Învingătoarea B3 (Vedița Colonești / SC Popeşti Leordeni) – Învingătoarea B4 (Dunărea Călărași / CS Dinamo București)
  • F3: CS Tunari (Învingătoarea B5) – Învingătoarea B6 (CS Blejoi / AFC Odorheiu Secuiesc)
  • F4: Gloria Bistrița Năsăud (Învingătoarea B7) – Învingătoarea B8 (CSM Unirea Alba Iulia / SCM Râmnicu Vâlcea)
  • F5: Învingătoarea B9 (CSM Olimpia Satu Mare / Minerul Lupeni) – Învingătoarea B10 (Politehnica Timișoara / Minaur Baia Mare)

Cele cinci învingătoare ale rundei finale vor evolua în sezonul 2025-2026 al Ligii 2.

Pe aceeași temă