Jucătorii lui Alexandru Pelici, în repaus cinci zile de la efort! Meciul Unirii Alba Iulia cu ACS Târgu Mureș, amânat

Marius ANGHEL 07 May. 2024, 15:43 Liga 3
Jucătorii lui Alexandru Pelici, în repaus cinci zile de la efort! Meciul Unirii Alba Iulia cu ACS Târgu Mureș, amânat

La mijlocul acestei săptămâni este etapă intermediară inclusiv în Liga 3, însă în play-out-ul Seriei 9 nu se joacă un meci.

ACS Târgu Mureș – CSM Unirea Alba Iulia a fost amânat după ce mai mulți jucători ai formației din județul Alba au acuzat probleme. Cel mai probabil, partida va avea loc la mijlocul săptămânii următoare.

Meciul ACS Târgu Mureș – CSM Unirea Alba Iulia, amânat

În etapa a 7-a a play-out-ului Ligii 3, în Seria 9, marți, 7 mai, de la ora 18:00, era programat meciul dintre ACS Târgu Mureș și CSM Unirea Alba Iulia. Acesta nu va mai avea loc în acest interval de timp, fiind amânat de FRF la solicitatea clubului oaspete.

”Partida de mâine dintre ACS Târgu Mureș și Unirea Alba Iulia a fost amânată, asta după ce sâmbătă dimineață mai mulți jucători ai echipei noastre nu s-au simțit bine la antrenament, iar în urma examinării medicale aceștia au primit repaos pentru cinci zile de la efort, iar conform regulamentelor FRF, întâlnirea de mâine va avea loc la o dată ulterioară. 
Echipa noastră va susține următorul meci oficial, sâmbătă la Zlatna, unde vom primi vizita echipei Metalurgistul Cugir”, a comunicat clubul din Alba Iulia.

Cel mai probabil, jucătorii lui Alexandru Pelici au suferit o toxiinfecție alimentară.

CSM Unirea Alba Iulia și ACS Târgu Mureș, două dintre perdantele din Seria a 9-a a Ligii 3, sunt matematic salvate de la retrogradare

CSM Unirea Alba Iulia și ACS Târgu Mureș sunt două dintre perdantele acestei ediții a Ligii 3, în Seria 9. Ambele, la fel și Metalurgistul Cugir, au ratat accederea în play-off și joacă în play-out.

După șase etape din cele zece ale turneului, trupa din Alba Iulia ocupă locul 1, cu 47 de puncte, iar formația din Târgu Mureș se află pe locul 2, cu 40 de puncte. Ambele echipe sunt matematic salvate de la retrogradare, distanța față de Viitorul Cluj, clasata pe locul 5, al doilea retrogradabil, fiind de 31, respectiv 24 puncte.

În etapa a 8-a, ACS Târgu Mureș joacă vineri, de la ora 18:00, la Viitorul Cluj, iar Unirea Alba Iulia are meci acasă, sâmbătă, de la ora 18:00, cu Metalurgistul Cugir.

Foto: CSM Unirea Alba Iulia

Marius ANGHEL 07 May. 2024, 15:43 Liga 3
Pe aceeași temă