Încă un loc liber în Liga 3! O echipă s-a retras din cauza problemelor financiare

Andrei PASCU 05 Jul. 2024, 18:32 Liga 3
Încă un loc liber în Liga 3! O echipă s-a retras din cauza problemelor financiare

O echipă se retrage din Liga 3! Deși nu era pe lista celor retrogradate la finalul sezonului trecut, nu poate continua în eșalon și se va înscrie, astfel, în Liga 4.

Este vorba de Rapid Brodoc, care a terminat pe locul 4 în play-out-ul Seriei 1 din Liga 3 în stagiunea 2023/ 2024.

Rapid Brodoc s-a retras din Liga 3, deși avea dreptul sportiv

Două sezoane a petrecut Rapid Bordoc în Liga 3, iar acum a decis să facă pasul în spate, pe parcursul campionatelor acuzând probleme de ordin financiar în mai multe rânduri. Vremea Nouă notează faptul că la nivel intern s-a decis deja ca în sezonul următor să se facă pasul în Liga 4, pentru că resursele sunt limitate și nu se poate ca echipa să activeze la nivelul Ligii 3.

Federația Română de Fotbal a comunicat cele 21 de echipe retrogradate din Liga 3. Din start existau două locuri libere pentru ediția 2024/ 2025, dar acum apare informația potrivit căreia Rapid Brodoc nu va mai lua nici ea startul în eșalonul al treilea, chiar dacă din punct de vedere sportiv avea acest drept.

Foresta Suceava și Viitorul Darabani au fost excluse din campionatul trecut pe parcurs, având și ele probleme, astfel că din Seria 1 a Ligii 3 nu a retrogradat vreo echipă. Chiar Rapid Brodoc se situa pe ultimul loc în play-out-ul Seriei 1, dar în cele din urmă trebuia să joace iar în Liga 3, în campionatul următor.

Rapid Brodoc, eșecuri pe linie în play-out-ul Ligii 3

În play-out, în șase meciuri, Rapid Brodoc a înregistrat eșecuri pe linie, șase la număr, cu numai un gol marcat și 29 primite. În total, pe parcursul întrecerii 2023/ 2024, Rapid Brodoc a acumulat, în sezonul regular și în play-out, 14 puncte.

Foto: Rapid Brodoc

Andrei PASCU 05 Jul. 2024, 18:32 Liga 3
Pe aceeași temă