Geta Onu, maseur la ACU!

16 Aug. 2009, 16:18 Liga 3
Geta Onu,** maseur la ACU!

Cercetată de DNA în cazul mitei de la meciul cu FC Bihor și sancționată de FRF cu interzicerea accesului pe stadion timp de 2 ani, Geta Onu este din nou în centrul atenției.
 

Înainte cu doar o zi de debutul actualei ediții a Ligii a II-a, Geta Onu a primit o veste cum nu se poate mai rea din partea Comisiei de disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal. „Conform art. 60.1 din Regulamentul Disciplinar (R.D.), se sancționează președintele clubului FC ACU Vasile Goldiș Arad, Gheorghița Onu, cu o penalitate sportivă de 100.000 lei, cu interzicerea oricărei activități legate de fotbal și cu interzicerea accesului pe orice stadion pentru doi ani; conform art 60.1.c din R.D. echipa de seniori a grupării arădene a fost retrogradată în categoria imediat inferioară”, este comunicat sec de pe www.frf.ro.

 

Președintele clubului arădean spune că imaginea Federației Române de Fotbal a fost grav afectată de această decizie, luată înainte cu o zi de debutul campionatului. „Cei de la FRF se înșeală dacă cred că au luat o decizie corectă. O să vadă după ce voi ajunge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne”, a declarat Geta Onu. „FRF trebuie să știe că orice decizii ia împotriva mea și a clubului tot Geta Onu conduce. De la intrarea în stadion eu sunt șefă. Ce dacă pentru ei nu mai sunt oficial al clubului? Tot eu iau deciziile și Cipri Roșca le semnează. Și până acum am stat pe banca de rezerve la meciurile oficiale în calitate de maseur. Acum voi avea și acte în regulă. Luni voi înregistra la ITM contractul meu de maseur la ACU și voi putea sta în teren la meciuri, atât acasă cât și în deplasare. Băieții nu îmi vor face nici un fel de probleme. Mi-au promis că nu îmi vor solicita nici o ședință de masaj”, a mai afirmat conducătorul de la ACU.

 

Cert este că în această săptămână, la FRF, se va judeca apelul făcut de ACU la decizia celor de la „disciplină”. „Eu am în continuare încredere că se va lua o decizie dreaptă. Oricum, eu am mai declarat că, locul nostru este în Liga a III-a, dacă am retrogradat, dar că suntem pregătiți să evoluăm și în Liga a II-a”, a concluzionat Geta Onu.
 

Articol scris de Daniel Berar

16 Aug. 2009, 16:18 Liga 3
Pe aceeași temă